elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss’ta Üst Düzey Atama

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, güçlenmeye devam ediyor. Danfoss Türkiye’de Soğutma Segmenti Satış Direktörü pozisyonunda yer alan Mert Kalafatoğlu, Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Segmenti Satış Direktörü pozisyonuna atandı.



A- A+
23.03.2021 tarihli yazı 5529 kez okunmuştur.
Danfoss ısıtma ve soğutma segmentlerinin , Ocak ayı itibariyle “Danfoss İklimlendirme Çözümleri” (Danfoss Climate Solutions -DCS) Segmenti çatısı altında birleşmesi ile Danfoss organizasyonel yapısında da bazı değişiklikler meydana geldi. Bu kapsamda; 2019’dan bu yana Danfoss Türkiye’de Soğutma Segmenti Satış Direktörü pozisyonunda yer alan Mert Kalafatoğlu 1 Nisan 2021 itibariyle görevine Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Satış Direktörü pozisyonunda devam edecektir.
 


Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Satış Direktörü Sn. Mert Kalafatoğlu
 
Mert Kalafatoğlu yeni görevinde distribütör kanalı, endüstriyel otomasyon, gıda perakende, endüstriyel soğutma, bölgesel ısıtma çözümleri ve proje satışlarından sorumlu olacaktır.
 
Danfoss Hakkında:
 
Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynakla daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap veren Danfoss’un ürün ve hizmetleri soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Danfoss, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ek olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermektedir. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 26 bin çalışanı ve müşterileriyle Danfoss, günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hâlâ kurucu ailenin elinde bulunmaktadır.
 
Kaynak: