elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Bilgi Güvenliği Eğitimi |
2M KABLO

Güvenlik konusuna çok önem veren 2M KABLO tüm bilgisayar kullanan personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi verdi. Son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkan siber saldırılara karşı eğitim alan personel, 2M KABLO'nun güvenilirlik alanındaki temkinini bir kez daha ortaya koydu.



A- A+
31.03.2014 tarihli yazı 6730 kez okunmuştur.
Son zamanlarda sıklıkla karşılaşılan ve kurumları zor durumda bırakan, bilgi sistemini çökerten siber saldırı (sanal saldırı) vakaları artmaktadır. Artmakta olan vakalar sonucunda kurumlar yavaş yavaş önlem almaya başladı.
 

2M KABLO personelinin konu hakkındaki farkındalığını arttırmak amacıyla 15 Mart 2014 tarihinde NOVOTEL’ de Bilgi Güvenliği Semineri düzenlemiştir. Şirketlerin temel ve destekleyici iş faaliyetlerinin en az kesinti ile devam etmesini sağlamak, kurumsal riskleri en alt seviyeye indirerek güvenliği-güvenilirliği ve imajını korumak amaçlı yürütülen Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları 2M KABLO’da en hassasiyet gösterilen çalışma alanlarıdır.
 

 

►İlginizi Çekebilir: İnovasyon Alanında Üniversite - 2M KABLO İşbirliği


Tüm gün süren eğitimle, Bilgi Güvenliği Akademisi eğitmenlerinden Sn. Ozan Uçar tarafından katılımcılara uygulamalı olarak gündelik çalışma alışkanlıklarında dikkat etmeleri gereken kritik konular işlendi. Katılımcılar kurumsal bilgi güvenliğinin sağlanmasında tüm kurum çalışanlarının önemli rolleri olduğunu kavrarken, gündelik çalışma alışkanlıklarında yapacakları küçük değişikliklerle kurumsal güvenlik seviyesini önemli ölçüde arttıracakları yönünde bilgi sahibi oldular.
 



►İlginizi Çekebilir: Sinerji Buluşmaları 9 | 2M KABLO


2M KABLO personeli, kurum çapında bilgi güvenliği bilincinin yaratılması, ortak bir risk ve koruma anlayışı oluşturulması için “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi – 27001 ” konusunda eğitimler almaya devam edecektir.