elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ayneen.com Açıldı. Henüz Fenomen Olamadınız Mı?

Gazi Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, ders projesi olarak yaptıkları sosyal ağ ayneen.com 'u herkesin kullanımına açtı. Reklam yok, sponsor yok, ve takip ettiğiniz her şey anında size ulaşıyor. Çeşitli sosyal ağlarda fenomen olamayanlar için yeni bir fırsat



A- A+
01.01.2016 tarihli yazı 10014 kez okunmuştur.
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde okuyan öğrencilere Sosyal Medya Uzmanlığı dersi kapsamında bir proje geliştirmeleri istendi. Konuyu analiz eden bir grup öğrenci proje grubu oluşturarak son zamanların sıkça kullanılmakta olan aynen kelimesinden ilham aldılar ve ayneen.com 'u tasarladılar. İnternetin yeni standartı haline gelen sosyal ağlar zamanla reklam kirliliğine, sponsorlu içeriklere yoğunlaşarak kullanıcı ihtiyaçlarına yetersiz kalabiliyor. Ayneen.com bu duruma tepki olarak, reklam ve sponsorlu içerik olmadan ihtiyaca hitap eden bir sosyal ağ olmayı hedefledi. 

Henüz Fenomen Olamadınız Mı?

Mevcut sosyal ağlarda kendinize henüz yer bulamamış olabilirsiniz. Veya bir türlü şöret sizin kapınızı çalmamı olabilir. ayneen.com bu açıdan yeni fenomen adayları için yepyeni bir mecra. Ücretsiz üyelik herkese açık olup, marka ve şirketlere de doğrulanmış hesap sağlıyor. Ayneen.com'da yapılan sosyal paylaşımlar takipçilerinizin tamamına her zaman erişim sağlıyor. Günümüzün en popüler sosyal ağında bu oran %15.  Üniversite çevresinde çok beğenilen yerli sosyal ağ Ayneen, şimdi herkese açık ve sizde ücretsiz üye olabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerinizi ve yorumlarınızı da bizimle payaşabilirsiniz. 


#AYNEEN etiketiyle tüm mecralardan projeyi takip edebilirsiniz
 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.