elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Assan Elektronik, İstanbul Light Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı’nda

DMY Elektronik Yatırımlar grup şirketlerinden, LED aydınlatma ürünleri alanında 35. yılını geride bırakmış olan Assan Elektronik, 16 - 19 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan İstanbulLight Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı’nda yerini alacak.



A- A+
15.04.2015 tarihli yazı 7090 kez okunmuştur.
DMY Elektronik Yatırımlar grup şirketlerinden, LED aydınlatma ürünleri alanında bu sene 35. yılını geride bırakmış olan Assan Elektronik, 16 - 19 Nisan 2015 tarihleri arasında, Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nde bu sene 9.’su gerçekleşecek olan İstanbul Light Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı’nda 9. Hall 400 no’lu standda yerini alacak. 
 
 
  İstanbul Light Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı'na Ücretsiz Davetiye İçin:
 
  

UN-PIX/MULTIPIX; Pixel kontrollü dış cephe aydınlatma üniteleri, 130Lm/watt ile çok yüksek verimli Odin tünel aydınlatma armatürleri ve Qr serisi şık tasarımlı spot armatürler gibi YENİ ürünlerin de aralarında bulunduğu 30’un üzerinde yeni ürünüyle sektör profesyonelleri ile buluşacak. 

 

 
Aynı zamanda Cree ve Osram onaylı resmi çözüm ortağı olan Assan Elektronik, Dudullu’da bulunan 18.000 m2 alandaki fabrika alanında ürettiği LED’li aydınlatma armatürleri, downlight, panel light, LED tube ve kontrol üniteleri gibi pek çok ürünün yanı sıra, bütçesinden ayırdığı yıllık %15 oranındaki Ar-Ge faaliyetiyle sektöre yenikikçi ürünler sunmaya devam ediyor.
 

  

 
Kaynak:



 

Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır