elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WILO'nun Dijital Medya Partneri ElektrikPort Oldu

Dünyanın en büyük pompa sistemleri üreticilerinden olan ve Türkiye’de sektörün lideri konumunda bulunan WILO, dijital medya partneri olarak ElektrikPort'u tercih etti. WILO, ElektrikPort iş birliğiyle gerçeleşecek ortak içerik yayıncılığı, üniversite & sanayi işbirliği projeleri ve sürpriz saha aktiviteleri ile adını daha geniş kitlelere ulaştıracak.



A- A+
19.07.2014 tarihli yazı 5811 kez okunmuştur.
Dünya pompa sistemleri üretici devi WILO, bugün 71 ülkede yerleşik kendi satış firmalarıyla, 7000’i aşkın çalışanı ile 1,2 milyar Euro ciroya sahiptir. WILO’nun tamamlayıcı nitelikteki tesisat ekipmanları, tüm dünyada yapılardan endüstriyel proseslere, ziraattan genel amaçlı temiz ve kirli su transferine, altyapı yatırımlarından arıtma tesislerine kadar uzanan geniş bir yelpazede kullanılmaktadır.

Yapılan bu anlaşma ile hızla gelişmekte olan pompa sistemleri sektöründeki gelişme ve yeniliklerin, dijital dünyada bu alanla ilgili her kesimden insana ulaştırılması hedeflenmektedir.

Anlaşmanın temel amacı;

 Firma sahipleri,
 Proje yöneticileri,
 Mühendisler,
 Teknisyenler,
 Teknikerler,
 Akademisyenler,
 Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.

WILO Hakkında

Bugün hem dünyada hem Türkiye’de pompa sektörünü yönlendiren WILO’nun hikayesi bundan 140 yıl önce 1872’de, Louis Opländer'in bronz ve bakır parçalar işleyen atölyesinde başladı. WILO, suyun taşınması için gereken her alanda, ısıtma ve soğutma teknolojilerinde dönüm noktası oluşturan buluşlarla ve patentlerle büyüdü, yeni bir sektör yarattı. Sonrasında Opländer ve çocukları, sektörde dönüşüm yaratan icat ve yenilikleri hayata geçirdi. Yeni teknolojileri arka arkaya geliştiren grup, ısıtma, soğutma, klima, su temini, atıksu arıtma ve tahliyesinde kullanılan pompalar ve pompa sistemlerinin günümüzde önde gelen üreticilerinden biri oldu. Dünyanın ilk elektronik pompasını da WILO geliştirdi. Bir aile şirketi olarak kurulan; profesyonel yönetimle büyümeye devam eden WILO SE, bugün 71 ülkede yerleşik kendi satış firmalarıyla, 7000’i aşkın çalışanı ile 1,2 milyar Euro ciroya sahip.
 
 
WILO Türkiye, yetkili satıcı ağı ve servis hizmetleri ile müşteriye hızlı geri dönüş yapabilen dinamik yapısıyla da sektörde fark yaratıyor. Türkiye genelinde yaygın yetkili satış bayilerinin yanı sıra, 60’tan fazla noktada iyi eğitime ve her türlü ekipmana sahip merkeze bağlı WILO yetkili servisi bulunuyor. WILO Türkiye’nin göstermiş olduğu performans ve başarı doğrultusunda 2010’da yakın bölgedeki 9 ülkenin (Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Irak, Lübnan, Suriye, İsrail, Ürdün ve Filistin) operasyonları da Türkiye Ofisi’ne bağlandı. Böylece Türkiye ile birlikte toplam 10 ülkenin operasyon yönetimi WILO Türkiye’den yapılır hale geldi. Temiz su transferinde ve atıksu arıtmada belediyelerle çalışan WILO, inşaat sektöründe de lider üretici olarak dikkat çekiyor.
 
 
 

ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort, aylık 300.000 ziyaretçisi, 800.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 80.000 kişilik sosyal networkü ile Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı’dır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Elektrik dünyasının nabzını tutar, gelişmeleri ve yeni ürünleri tanıtır. Aynı zamanda sektör yetkilileri ile sıcak bir iletişim kurarak iş dünyasındaki sorunları, çözüm önerilerini ve beklentileri aktarır. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.