elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sony 'den Su Şişesinde Walkman

Teknoloji şirketleri her yeni ürününü birbirinden iddialı vaatlerle duyuruyor. Fakat bunlardan pek azı iddialarını kanıtlamak için adım atıyor. Sony bu şirketlerin dışında, çünkü "Su Geçirmez Walkman" ini su dolu şişelerde satarak oldukça cesur bir adım attı. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
28.02.2014 tarihli yazı 7058 kez okunmuştur.
Sony uzun zamandır su geçirmez ürünler tasarlayarak üretiyor. Fakat hiçbiri bu kadar yenilikçi ve akıllıca bir tanıtımla duyurulmamıştı, ve bu kadar ses getirmemişti. Sony 'nin su altında kullanılabilmesi için ürettiği NWZ-W270 MP3 ürünü CES2013 'te "yüzücüler için"  konseptiyle duyurulmuştu. Fakat ürünün ses getirmesini sağlayan CES2013 'teki tanıtım değil, yenilikçi bir reklam şirketinin geliştirdiği yeni satış konsepti.
 

 
 
Yeni Zelanda merkezli DraftCB reklam şirketi dahiyane bir fikirle Sony 'nin su geçirmez ürününü Yeni Zelanda 'da tüm spor salonları ve yüzme havuzlarının içecek otomatlarına su dolu şişelerde yerleştirerek Sony'nin iddiasını kanıtladı ve geliştirdiği yeni ambalaj metoduyla inanılmaz bir reklam yaptı.

DraftCB yayınladığı videoda ürün hakkında "Ambalajda yaptığımız bu basit yenilik bize ürünü tanıtmak ve duyurmak adına benzersiz bir imkan verdi." yorumunu yaptı.



 
Kaynak:

►Wonderful Engineering


 
Mustafa Alper Balım Mustafa Alper Balım Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.