elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sancaktepe’deki Dev Pandemi Hastanesine Viko Kalitesi

Elektrik Anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Life Solutions Türkiye, evlere olduğu gibi geniş kapsamlı dev projelere de kalite katmaya devam ediyor. Son olarak Sancaktepe’de Rönesans İnşaat tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Pandemi Hastanesi’nin prefabrik modüler yapılar olarak adlandırılan kısımlarında, kuruluşun VİKO imzalı Karre serisi ürünleri ve şalt çözümleri kullanıldı.



A- A+
10.07.2020 tarihli yazı 18382 kez okunmuştur.
Panasonic Life Solutions Türkiye, “daha iyi bir yaşam, daha iyi bir dünya” için yeni nesil teknolojiler ve ürünler sunmayı sürdürüyor. Kuruluşun ürünleri, büyük projelerde de sıklıkla tercih ediliyor. İstanbul Sancaktepe’de 70 bin metre karesi kapalı alan olmak üzere toplamda 184 bin metre kare alana kurulan ve geçtiğimiz günlerde açılan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Pandemi Hastanesi’nde Panasonic Life Solutions Türkiye de VİKO imzalı ürünleri ile yer aldı. Kuruluşun VİKO marka Karre serisi elektrik anahtarı ve prizleri ile yine VİKO kaçak akım algılama rölesi ve otomatları, projenin yüksek standartlarını tamamladı.


 

Ameliyathaneleri, MR odaları, triyaj odaları, laboratuvarlar, anjiyo, ultrason, çamaşırhane, yemekhane gibi bir hastanede bulunması gereken son teknoloji bütün imkanların bulunduğu Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Pandemi Hastanesi, tam teşekküllü bir hastane alt yapısına sahip. Projede kullanılan VİKO marka Karre serisi elektrik anahtarları ve prizler, abartısız şıklık kavramını kendi tarzında yorumlayan beyaz renkleriyle de dikkat çekiyor. Bütün renkleri içerisinde barındıran, saflığın ve temizliğin de simgesi olan beyazın, huzur ve güven verdiği ifade ediliyor. Karre serileri; güvenli kullanıma sahip, tasarruf ve enerji verimliliği için çalışan seçenekleriyle hemen her noktada çözüm üretiyor. VİKO marka alçak gerilim şalt ürünleri de projeye güven katıyor.


Kaynak: