elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Işık Hızında Ağ Paylaşım Cihazı:
Beamcaster

Teknoloji ve kablolama ile WiFi kolaylığını birleştiren görünmez kızılötesi optik teknolojilerinin önemi günümüzde oldukça fazladır. Kapalı, yüksek hızlı, kablosuz optik ağ (Iwon) Beamcaster olarak adlandırılan yeni ürün (Line of Sight (LOS) ) optik ağlarda bir dönüm noktası oldu. Bu yeni teknolojide daha fazla çift bant ve tek renkli lazer teknolojisi kullanıldı. Ayrıntılar yazımızda…



A- A+
16.11.2013 tarihli yazı 11514 kez okunmuştur.
Gözün göremeyeceği kadar hızlı bir şekilde ışığı titreştiren aydınlatma araçlarıyla optik tabanlı kablosuz kurma girişimlerine dair ilk haberler bundan birkaç yıl önce ortaya çıktı. Aradan geçen onca yılın ardından bu ürün ticari olarak satışa sunulmaya hazır hale geldi. Beamcaster adlı yeni ürün tavana yerleştirilen spot aydınlatma benzeri bir ana üniteden ve 8 alıcıdan oluşuyor.


Ürünün Özellikleri

 
Ultra yüksek bant genişliği
 
Ultra yüksek güvenlik
 
Hızlı dağıtım
 
Çevre dostu
 
En düşük bakım maliyetleri
 
En yüksek esneklik
 Alternatif ağ altyapısı


Beamcaster kullanıcı talepleri gibi Ar-Ge tesisleri, eğitim tesisleri, sağlık merkezleri, kamu kuruluşları, finans kurumları  tasarım ve geliştirme merkezleri gibi, özellikle, herhangi bir açık plan bir ortamda idealdir. Düğüm erişim, ayrı ayrı yüksek güvenlik, finans kuruluşları ve askeri tesisler gibi görev-kritik ortamlar için ideal bir çözüm sunar. Beamcaster ağ  kapsamlı topolojileri destekler ve en sıkı güvenlik mevzuatına uygundur. Bu BT yöneticisi kurulum planlama ve daha iyi kontrol, üstün esneklik sağlar.

Ürünün saniyede 1 gigabit bant genişliği sağlayan modelinin fiyatı 7 bin dolardan başlayacak ve bant genişliği arttıkça modellerin fiyatı 12 bin dolara kadar tırmanacak. Dolayısıyla Beamcaster’in alıp evinize kurabileceğiniz bir şey olmadığı ortada. Ancak fuar veya konferans gibi geniş alana yayılmış etkinliklerde internet bağlantısını bu yolla dağıtmanın, böyle ortamlarda yapılması gereken kablolama ve ağ cihazları yatırımından çok daha ekonomik olacağı iddia ediliyor.

 


Ürün Tanıtım Videosu

Kaynak: 

ritwireless.com
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.