elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager’den Gerçek Bir Koleksiyon |
Gallery serisi

Tasarım ödüllü ürünleriyle ev, ofis ve otellerdeki tüm kullanım alanlarına yönelik özel çözümler sunan Hager Group, Gallery serisi ile özel tasarım anahtarlar yaratarak kullanıcılara ayrıcalıklı ürünler üretmeye devam ediyor. Gallery serisi çağdaş, evrensel duvar armatürleri, 28 renk ve malzeme kaplaması ve modüler yapısıyla kullanım alanlarına estetik katıyor.



A- A+
01.08.2022 tarihli yazı 10293 kez okunmuştur.
Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager; tek dokunuşla güvenlik, konfor ve tasarruf imkânı sunuyor. Hager’in yeni serisi Gallery, modüler anahtar prizleriyle tüm konut ve üçüncül projelere uygun olarak üretiliyor. Bu özel ürün, ayrılabilir yapısıyla iki modül olan mekanizmayı tek modüle düşürüp aynı alana ikinci bir mekanizma kurmaya, aynı zamanda açma kapama butonunu içinde bulunan mekanizmayı tornavida yardımı ile lith yapıya dönüştürme imkanı sağlıyor. Bu özellikler Gallery serisinin mekanizmalarını çok farklı amaçlar için adapte edilebileceği anlamına geliyor. Çerçeve altlarında bulunan LED bantlarıyla tasarımları vurgulayan Gallery serisi, soketi sayesinde ortamları ustaca aydınlatıyor, gösteri veya sinyal moduna rahatlıkla geçiş yapabiliyor. Ayrıca Gallery bünyesinde bulunan çok sayıdaki çerçeve ile 8 modülde mekanizma kullanılabiliyor.

 

Gerçek Bir Koleksiyon


Geniş yelpazedeki ürün çeşitliliği ile farklı ambiyanslar için eşsiz bir tasarım sunan Gallery serisi anahtarları, çok sayıdaki renk ve kabartmalı plaka seçenekleri sayesinde de gerçek bir koleksiyon yaratıyor. Ürün çerçeveleri 3 farklı materyal içeriyor. Bunlardan ilki çok farklı renk opsiyonu sunan plastik, ikincisi farklı materyallerle kaplanmış çerçeve, sonuncusu ise solit materyalden yapılmış çerçeveler. Her çerçeve grubu kendine has dokunuş ve ağırlığı ile kullanıcıların isteklerini karşıladığı gibi mimari yapıya da entegre oluyor.



 

Hassas Kullanım İmkanı Sunuyor


Gövdesinde yer alan buton aktivasyon LED’leriyle takılı olduğu ortamlara eşsiz bir ambiyans katan Gallery serisi, farklı mekanizmalarıyla aydınlatma ve panjurları mobil telefondan uygulaması üzerinden Bluetooth bağlantısı ile kontrol edebiliyor. Gallery serisi, antibakteriyel kaplaması sayesinde de sağlık kuruluşu, okul, otel ve restoranlarda hassas bir kullanım sağlıyor.


 

►İlginizi Çekebilir: Hager ile Konfor ve Tasarruf Çok Kolay

 

Hager Patenti


İnovasyona büyük önem veren Hager, yeni seri Gallery anahtarlarında da yenilikçiliğe imza atmaya devam ediyor. Gallery serisi ile Hager, kendine ait üç adet patent daha dahil etti.

1) Anahtar mekanizmalarında bulunan mekanizma değişikliği ile açma/kapama ya da Liht özelliğinin atanması.

2) Mekanizmanın vidasız terminal girişlerinde kablonun oturduğunu belli eden “klik” sesi oldu.

3) Anahtar mekanizma aydınlatma LED’inin yön değişimi ile aydınlatmanın sürekli veya açma kapama işleminde yanmasını sağlayan düzenek ile patentli ürünler arasında yerini aldı.



Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar