elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

6. LED Yarışması'nda Başvurular Başladı

Enerji verimliliği ve uzun ömürlü kullanım özellikleriyle kısa zamanda hayatımızın her alanına girmeye başlayan LED ve LED Aydınlatma konusunda farkındalılığı artırmak ve yeni ufukları canlandırmak amacıyla bu yıl LED Yarışması'nın altıncısı düzenleniyor. Başvurular 31 Temmuz 2015 tarihinde son bulacaktır.



A- A+
03.03.2015 tarihli yazı 7381 kez okunmuştur.
Yeni proje ve fikirleri destekleyip aynı zamanda üretim ve Ar-Ge çalışmalarının artmasına katkı sağlayan ve sektöre ilgi duyan üniversite öğrencileri ile sektör profesyonellerini bir araya getirerek, LED konusunda farkındalık yaratan LED Yarışması bu sene 1-4 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

 


Başvuru için:  ledyarismasi.com


Proje sahipleri çalışmalarını,  “Proje Sergisi” vasıtasıyla LED ile ilgilenen tüm sanayicilere ve akademisyenlere tanıtma fırsatı bulacaklardır.





Peki Ödüller Neler?

1.lik Ödülü : 5.000TL
2.lik Ödülü : 3.000TL
3.lük Ödülü : 1.500TL


Kapsam

LED Yarışması’nda kapsam LED’in kullanıldığı her türlü alanı kapsamaktadır. LED Aydınlatmanın her türlü ürünü ile beraber her türlü LED’li ürün yarışma kapsamında yer almaktadır.
 
LED yarışmasına, LED sektör firmaları, firma sahipleri, çalışanları, sektör ilgilileri, akademisyenler, ilgili bölümlerin öğrencileri, kurum çalışanları katılım gösterebilirler.
 
Başvuru için:  ledyarismasi.com
 


6. LED Yarışması Proje Konuları
 
Proje konuları 2 ana başlık halinde verilmiş olup, alt başlıklar katılımcıya fikir vermesi açısından açıklanmıştır. Proje konularının bağlayıcılığı bulunmayıp, projenin interdisipliner bir nitelik taşıması esastır. Proje konuları:
 
LED/OLED Üretimi
 
Optik karakterizasyon (cd/m2, K, Ra)
Elektriksel karakterizasyon
Malzeme Alternatifleri
Paketleme
Diğer


LED Ürün Tasarım ve Geliştirme
 
Teknik ve Dekoratif Özellikler
Kullanım Yerleri ve Uygulamalar
Üretim - Maliyet Analizi
Yenilikçi Tasarım
Diğer

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.