elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

PILZ Satış Müdürü Mehmet Kahramanoğlu |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan PILZ firmasının satış müdürü Sn. Mehmet Kahramanoğlu ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
05.05.2015 tarihli yazı 8480 kez okunmuştur.

WIN fuarları kapsamında WIN Automation fuarında ElektrikPort olarak otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik. Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler ile fuarı daha anlamlı kıldılar. 

Fuar katılımcıları arasında emniyetli otomasyon için bileşenler, sistemler ve hizmetler sağlayan
 PILZ firması ile Satış Müdürü Sn. Mehmet Kahramanoğlu röportajımızda beraberdik.

Faaliyet gösterdiği sektör, sektördeki rekabet, hedef kitlesi, ürün çözümleri hakkında sorular yönelttiğimiz röportajımızı buradan izleyebilirsiniz.

 

Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:


 

 

Röportaj: PILZ Satış Müdürü Mehmet Kahramanoğlu


     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.


PILZ HAKKINDA

PILZ, 65 yıldan uzun bir süredir faaliyet gösteren bir aile şirketidir. Müşterilerimize karşı tutumumuz her konuda açık ve nettir. PILZ kişisel danışmanlık, yüksek esneklik ve güvenilir hizmet sayesinde müşterileri ile arasındaki güven duygusunu adım adım güçlendirmektedir. Dünya genelinde 31 bayi ve şube, ayrıca 21 satış ortağıyla tüm kıtalarda gün boyu hizmet vermektedir. Her biri emniyet elçisi olan 1900'den fazla çalışanı, şirketinizin en değerli varlığı olan çalışanlarınızın emniyetli şekilde ve yaralanmadan çalışmasını sağlamaktadır.

Teknik, kişisel, ekolojik ve ekonomik... Bunlar Pilz markasının "Emniyet Elçileri" sıfatıyla insanlar, makineler ve çevreye yönelik olarak hizmet verdiği dört otomasyon alanıdır.
 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.