elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan Phoenix Contact'tan, Ayça Gül Lanacı, Toygar Turgut, Derya Tekler, Kerem Kökel ve Hande Baştürk ile ayrı ayrı yaptığımız röportajları sizlere sunuyoruz.



A- A+
22.05.2015 tarihli yazı 9713 kez okunmuştur.
WIN fuarları kapsamında ElektrikPort olarak otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik. Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler ile fuarı daha anlamlı kıldılar.

Fuar katılımcılarından Phoenix Contact firmasından, Ayça Gül Lanacı, Toygar Turgut, Derya Tekler, Kerem Kökel ve Hande Baştürk ile faaliyetleri ve ürünleri hakkında röportaj yaptık. 

İlk olarak Phoenix Contact Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Sn. Ayça Gül Lanacı ile sektör hakkında detaylarıyla konuştumuğumuz röportajımızın tamamını buradan izleyebilirsiniz.


Röportaj: Phoenix Contact Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Ayça Gül Lanacı


Ardından Phoenix Contact Kontrol ve Endüstri Çözümleri Satış Müdürü Sn. Toygar Turgut ile ürün çözümleri ve "Yüksek Performanslı Kontrolörler" hakkında yaptığımız röportajımızın tamamını buradan izleyebilirsiniz.
 

Röportaj: Phoenix Contact Kontrol ve Endüstri Çözümleri Satış Müdürü Toygar Turgut


"Aşırı Gerilim Koruma Ürünleri" hakkında bilgi almak üzere Phoenix Contact Emniyet & Trabtech Ürün Yönetmeni Sn. Derya Tekler ile yaptığımız röportajımızın tamamını buradan izleyebilirsiniz.


Röportaj: Phoenix Contact Emniyet & Trabtech Ürün Yönetmeni Derya Tekler

 


Phoenix Contact Endüstriyel Elektronik Ürün Grubu Yönetmeni Sn. Kerem Kökel ile "CONTACTRON Hibrit Motor Sürücüleri" hakkında yaptığımız röportajımızın tamamını buradan izleyebilirsiniz.
 

Röportaj: Phoenix Contact Endüstriyel Elektronik Ürün Grubu Yönetmeni Kerem Kökel


"Fotovoltaik Uygulamalar için Konnektörler" hakkında Phoenix Contact Cihaz & Saha Bağlantı Sistemleri Ürün Yönetmeni Sn. Hande Baştürk ile yaptığımız röportajımızın tamamını buradan izleyebilirsiniz.


Röportaj: Phoenix Contact Cihaz & Saha Bağlantı Sistemleri Ürün Yönetmeni Hande Baştürk

     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.


 

PHOENIX CONTACT HAKKINDA

‘Bakır ve Fikirler’den yola çıkılarak 1923 yılında kurulan Phönix Elektrizitatsgesellschaft, H. Knümann & Co.’nun Almanya’daki enerji firmaları ile yaptığı yoğun temaslar sonucu modüler ve ray klemenslerini icat etmiştir. 

Günümüzde firma genel merkezi Blomberg/Almanya’dadır. 1986 yılında kurulan Phoenix Contact Türkiye, günümüzde 45 çalışanı, ülke çapında yaygın ofis ve bayilik teşkilatı ile müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
 


Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.