elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Nokia Lumia 929 Icon Takma Adıyla Geliyor !

Nokia, akıllı telefon sektöründe iddialı olduğu Lumia serisine bir yenisini daha eklemek için harekete geçti. Lumia serisi özellikle yüksek çözünürlüklü kameraları ve işletim sistemiyle ön plana çıkmaya çalışıyor. Güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre Lumia 929 ( İcon) 2014 Ocak ayının ortalarında raflardaki yerini alacak. Gelin son Lumia’yı birlikte inceleyelim.



A- A+
25.12.2013 tarihli yazı 8526 kez okunmuştur.
Akıllı telefon sektörünün kızıştığı bu aralar Nokia Lumia serisine bir yenisini daha önümüzdeki ay eklemeye hazırlanıyor. Apple, Samsung, LG, Sony ve HTC markalarının son modellerinin piyasaya iddialı olarak girmesi üzerine Nokia’da, kalesi olan Lumia serisini gelişmiş teknik  özellikleriyle tanıtacak ve satışa sunacak.

İlginizi Çekebilir: Yeni Nesil Akıllı Telefon Phonebloks

 
Nokia, geçmişte hepimizin sahip olduğu markadır. Akıllı telefonlar çıkmadan önce Nokia piyasanın tek lideriydi. Fakat akıllı telefon piyasasına diğer markaların çok iddialı modelleri damga vurunca Nokia bu markaların gerisinde kalmıştı. Tam rekabetten koptu denmeye başlandı ki Nokia Lumia serisiyle iddialı bir giriş yaptı ve alternatif markalar arasında yerini aldı.

 


 

WPCentral, isimsiz kaynaklarından aldığı bilgiyle Lumia 929′un piyasaya sürülmeden önce isim değiştirerek Lumia Icon ismiyle satışa sunulacağını iddia etti. Ayrıca Twitter’daki teknoloji söylentileri konusunda bir numara olan @evleaks de attığı tweet ile bu iddiayı destekledi. Yapılan twitter gönderisinde yazılan ise şu: "Nokia Lumia 929 olarak anılan telefon, piyasaya Lumia Icon olarak sürülürse hiç şaşırmam." 

WPCentral’ın bir diğer iddiası ise Lumia Icon’ın çıkış tarihi hakkında. Site, cihazın 16 Ocak 2014′te piyasaya sürüleceğini öngörüyor. Söz konusu tarihten önce Las Vegas’ta CES 2014 fuarı gerçekleşecek. Cihazın da resmi olarak o fuarda duyurulması bekleniyor.

 


 

İlginizi Çekebilir: LG Dünyanın İlk Esneyebilen Telefon Ekranını Üretmeye Başlayacak
 

Teknik Özellikler 

 5 inç boyutunda ekran
 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci
 2 GB RAM
 32 GB ROM
 20 MP Pureview Kamera
 1080p desteği

 


Kaynak

► Nokia.com
► Chip




Cengiz  GÜNAN Cengiz GÜNAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.