elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Modern Teknoloji El Emeği ile Buluşuyor |
Hager Manufaktur

Özgün tasarımların ince bir zanaatkarlıkla geliştirildiği Hager I Berker Manufaktur, alanında öne çıkan mimar ve tasarımcılar eşliğinde kişiye özel anahtar ve priz üretiyor. İnovasyon ve el emeğinin buluşmasıyla ortaya çıkan ürünler, mekanlarında fark yaratmayı tercih edenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.



A- A+
23.01.2023 tarihli yazı 8536 kez okunmuştur.
Yeni çağın etkisiyle her şey gittikçe birbirine benzerken el emeğini öne çıkaran, tasarımları kişiselleştiren markalar alanında fark yaratıyor.




Modern bir yaklaşımla yaratılan, usta ellerden çıkan, zanaati kaliteli malzeme ve fonksiyonellikle birleştiren tasarımların çağı başlıyor. Kullanıcıyı özel hissettirmeyi ve herkeste görmeyeceği hissini yaşatmak isteyen Hager ve Berker Manufaktur, kişiye özel anahtar ve priz seçenekleriyle alanına yeni bir anlayış getiriyor. Marka, ürünlerin danışmanlığında, planlanmasında ve uygulanmasında kullanıcılara destek oluyor. Mevcut ürün serilerinin hazır standart bir tasarımını özelleştiren ve tek tek ürünlerin yenilenmesine imkan tanıyan yapı, özel olarak geliştirilmiş makinelerde elle üretilen, eksiksiz modern tasarım yelpazesi sunuyor. Yüksek standart ve kalite garantisi ile öne çıkan Hager Manufaktur özel tasarım anahtar ve prizler ile bir tasarımı benzersiz kılmak için çok sayıda yüzey, renk ve malzeme opsiyonları sağlıyor.


 
►İlginizi Çekebilir: Hager'den Gerçek Bir Koleksiyon
 
 

Bir Telefonla Kullanıcıların İsteği Şekillendiriliyor


Anahtar priz serisinin tüm önemli parçaları için tek bir iletişim noktasından irtibata geçilerek proje yönetimi kolaylaştırılıyor. Üç ya da dört tasarım uzmanını bir araya getirmek yerine sadece bir telefonla kullanıcıların isteği şekilleniyor. İç içe olan tasarım ve üretim departmanları sayesinde; ürünlerde herhangi bir boşluk, zayıf nokta ve bütünlük kaybının oluşması önleniyor. Aynı hammadde ve tedarikçileri kullanan tasarım departmanları eski tasarımın yapısını koruyor. Teknoloji ve ustalık ile tasarımlarda kişiye özel trend yaratılıyor.

 
Tek Dizayn, Farklı Ürünler
 



 

Manufaktur İçin Sekiz Sebep

1) Akıllı elektrik tesisatlarının tüm önemli parçaları için tek bir irtibat noktanız var.
2) Proje yönetiminiz önemli ölçüde kolaylaştırılacaktır. Bir masaya üç dört uzman getirmek yerine bir telefon yeterli.
3) Hager'in geliştirme ve üretim departmanları birbiriyle yakın ilişki içindedir. Bu durum projelerinize fayda sağlamaktadır.
4) Tutarlı kalitede genel kurulum. Boşluk ve zayıf bir nokta yok.
5) Hager'in tüm departmanları aynı hammadde ve tedarikçileri kullanır. Tek bir görünüm için iyi bir temel.
6) Teknoloji ve deneyim aktarımı anahtar kelimeler değil, yaşanmış bir şirket felsefesidir.
7) Hager serisinin tamamı çok geniş bir yelpazeye sahip olup, elektroteknik kurulumun tüm ana alanlarını kapsamaktadır.
8)Tüm süreç, tutarlı bir genel süreçtir.
 



 

Hager Group Hakkında


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 11.500 çalışana ve 2.3 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 24 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'den fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

Kaynak:



 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.