elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Microsoft, Sway’i Genel Kullanıma Açtı

Microsoft’un, yaklaşık 3 aydır kısıtlı kullanıcılara açtığı Sway geçen hafta yapılan açıklamayla birlikte tüm kullanıcıların erişimine açık hale getirildi. Geride kalan 3 ayda Microsoft'un raporlarında 1 milyona yakın tekil kullanıcının olduğu göze çarpıyor. Peki Sway nedir, neler yapabiliriz? Sorularının cevaplarına gelin birlikte bakalım.



A- A+
31.12.2014 tarihli yazı 18393 kez okunmuştur.

Sway Nedir?

Microsoft yakın zamanlarda yaptığı işlerle kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Windows 10'un ön sürümünün yayınlanması ile başlayan bu hareketlerden biri de Sway diyebiliriz. Sway en genel haliyle,  online olarak sunum hazırlayabileceğimiz bulut sistemlerini destekleyen bir uygulamadır. Yani hazırladığımız sunumları bulut sunucuya kaydederek istediğimiz zaman herhangi bir bilgisayardan ulaşmamız mümkün.
 


 
 
Microsoft bloğunda bu konuyla ilgili : “Sway Preview sürümünü aktif etmemizin üzerinden 10 hafta geçti ve şimdiden 1 milyondan fazla farklı ziyaretçi Sway.com’u ziyaret etti. Ayrıca Sway ailesine katılmak isteyen 175.000 kişi bize başvurdu ve bu sayı her gün daha da artıyor.”  ifadesi yer alıyor.
 



►İlginizi Çekebilir: Bulut Bilişim Nedir?

 
Sway; Office eklentisi olduğundan dolayı ek bir programa da ihtiyaç duymuyor. Yapmamız gereken tek şey sway.com ‘dan Microsoft hesabıyla oturum açmak.
 



►İlginizi Çekebilir: Windows XP'de sona gelindi
 
 
 Sway’i açtığımızda  “ Create your own Sway “ seçeneğiyle boş bir sunu açıyoruz ve bu sekmede sunuyu hazırlıyoruz. Sunuya görsel eklemek için, resim eklemek  ya da galeriden bir fotoğraf seçmek gibi 2 farklı yol izleyebiliriz. Hazırlanan sunuyu view seçeneği ile görüntüleyebiliriz. Yine bu kısımda sunuya uygun şablonlar seçebiliriz.  
 



 
Kaynak:

►Microsoft
►Techcrunch
Fevzi Küçüker Fevzi Küçüker Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.