elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager ile Konfor ve Tasarruf Çok Kolay

Enerji dağıtım, bina otomasyonu, kablo yönetimi ve enerji verimliliği alanlarında faaliyet gösteren Hager Group, uyum içerisinde çalışan akıllı bina sistemleri sayesinde; kullanıcı dostu ve tasarrufun ön planda olduğu projelere imza atıyor. Hager’den kullanıcı dostu tasarruf çözümleri detayları yazının devamında...



A- A+
19.01.2022 tarihli yazı 7686 kez okunmuştur.
Hager, KNX ürünleri ile kullanıcılara yönelik farklı çözümlere imza atıyor. Hager, evlerde kullanım yokken evin ısısını belirli sıcaklık değerlerinde tutuyor. Bunu da klima gibi iklimlendirme cihazları ile gerçekleştirmiyor. Kış aylarında binaların çatılarına yerleştirilen ve GPS özelliği bulunan Hager KNX hava istasyonu ile güneşin konumu ve açısı gibi parametreler otomatik olarak hesaplanıyor ve buna göre perdeler kontrol altına alınıyor. Üstelik bu işlem birkaç dakikada sağlanıyor.



Kışın pencerenin uzun süreli açık unutulması evin ideal sıcaklıktan uzaklaşmasına neden oluyor. Kullanıcılar oda penceresini açtıkları anda B.IQ Akıllı Termostatlı Anahtar, iklimlendirmeyi otomatik olarak kapatıyor ve sistem otomatik olarak kullanıcıyı bilgilendiriyor. Durumun devam etmesi halinde de oda sıcaklığının belirlenen sıcaklığın altına düşmesinden dolayı mobilya veya elektronik cihazların zarar görmemesi için koruma modu aktif hale geliyor.


 

Sıcaklıktaki dalgalanmalar engelleniyor


Hager B.IQ ve TS Sensor Termostat ürünlerinde bulunan yüzlerce parametre sayesinde ise sistem konfor ihtiyacına göre şekilleniyor. Sistem kararlı bir şekilde belirlenen set değerine göre çalışarak, mahal sıcaklığındaki dalgalanmaları engelliyor. Hager KNX Termostat ve pano ürünleri uyum içerisinde çalışarak, belirlenen set değerine kolaylıkla ulaşıyor.


► İlginizi Çekebilir: Enerji Verimliliği Çözümleri | Hager Türkiye

 

Kullanıcı dostu olarak tasarım


Hager Domovea cihazında ise kullanıcılar mobil uygulaması aracılığıyla ısıtma ve soğutma sisteminin aç-kapat ve set değeri gibi parametrelerini kolaylıkla değiştirebiliyor. Mahal sıcaklık değişimleri gibi bilgiler grafiği, Domovea üzerinden izlenip, rahatlıkla analiz edilebiliyor.


 

Evin modunu belirliyor


Evlerden kısa süreli ayrılıklarda ise sistem otomatik olarak konfor modundan – stanby moduna geçiyor. Bu sayede de aydınlatmalar kapanıyor ve aynı zamanda set değerleri enerji verimlilik normları ile belirlenmiş olan değerlerde tutuluyor. Kullanıcılar evlerine girdikleri veya yaklaştığı anda sistem konfor moduna geçiyor.
 

Hager | Birlikte Plan Yapabileceğiniz Ortağınız

60 yıllık deneyimi, 18.000'den fazla ürünü ve Almanya'da 1600, dünya çapında 3000'den fazla patenti bulunan Hager'in, yarının teknolojilerini geliştiren yaklaşık 800 mühendisi ve 136 ülkede yüksek kaliteli bileşen ve çözümleri satan 11.500 çalışanı bulunmaktadır. Dünyanın dört bir yanında, 22 yerleşimdeki üretim tesisleri ile, tüm dünyada 120'den fazla ülkede çözümlerine güvenen müşterilerine hizmet sunmaktadır.


 

Hager Türkiye Hakkında


Hager, Türkiye’deki varlığını 2008'den beri Berker markasıyla sürdürüyor. Tasarım arayüzleri şirketi Berker ile elektrik sistemi üreticisi Hager'in başarılı birleşimi sayesinde pazarda hızla lider konumuna ulaşılmıştır. Hager Türkiye, konut ve ticari segmentlerde elektrik tesisatı çözüm ve hizmetleri sağlamaktadır. İstanbul merkezli olarak, bölgede 30'dan fazla çözüm ortağı ile çalışan Hager Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Tacikistan'da da hizmet veriyor. 10 yıldan bu yana, bölgedeki güçlü teknik destek ve uzmanlığı ile işinizi kolaylaştıran daha iyi ürünler ve yenilikçi teknolojiler üzerinde çalışmaktadır.

Kaynak:



GÜNÜN FİRMASI