elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager Group, Enerji Yönetimi Uzmanı Eficia ile Güçlerini Birleştiriyor

Yarının enerji dünyasını şekillendiren Hager, Eficia yatırımı ile enerji verimliliği çalışmalarında ivmesini arttıracak. Yenilikçi enerji yönetimi uzmanı Eficia'nın çoğunluk hissesini satın alan Hager, yatırımı kapsamında müşterilerin enerji ve çevresel zorluklarını karşılamak için yenilikçi ve verimli çözümler geliştirmek üzere sektörde tanınmış uzmanlıklarından yararlanacak.



A- A+
26.07.2023 tarihli yazı 6755 kez okunmuştur.
Hızla büyüyen enerji piyasası ve geleceğin enerjisi elektrik alanı için etkin sistemler geliştiren Hager Group, küresel enerji yönetimi uzmanı Eficia'nın çoğunluk hissesini satın aldı. Bu yatırım ile birlikte Hager, enerji yönetimi ürünlerini güçlendirerek, yeni iş modelleri keşfederken sektördeki müşterilerinin enerji tasarrufu yapmasına ve emisyon oranlarını azaltmasına olanak tanıyacak. Enerji yönetim hizmetleri ve uzaktan kontroldeki başarısıyla öne çıkan Eficia, ise büyümesini hızlandırarak, uluslararası alanda genişlemek ve yeni müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için Hager Group'un yetki alanı ve uzmanlığından yararlanacak. İki şirket, müşterilerinin enerji ve çevresel zorluklarını karşılamak için yenilikçi ve verimli çözümler geliştirmek üzere sektörde tanınmış uzmanlıklarından yararlanacak.


“En iyi yetenekleri ve yenilikçi çözümleri bir araya getiriyoruz”

Yatırımı değerlendiren Hager Group CEO'su Daniel Hager: "Alric Marc ve yönetim ekibiyle birlikte başarılı bir yolculuğa başlıyoruz. Bu yatırımımızla birlikte pazara yenilikçi ürünler ve çözümler getirmek için çok heyecanlıyız. Eficia, birlikte büyümemize ve yarının elektrik dünyasını şekillendirmemize yardımcı olacak. En iyi yetenekleri, akıllı iş modellerini, küresel anlamda tanınırlığı ve yenilikçi çözümleri bir araya getiriyoruz" şeklinde konuştu.




Eficia enerji yönetimi konusunda uzmanlaşmış yenilikçi bir Fransız şirketidir

2013 yılında Alric Marc tarafından Paris'te kurulan Eficia, ticari binalar için uzaktan kontrol hizmetleriyle enerji yönetimi konusunda uzmanlaşmış yenilikçi bir Fransız şirketidir. Hager Group'un enerji yönetimi hizmetlerine katılarak hızla büyüyen Avrupa pazarına açılmaya devam ediyor. Enerji dönüşümü pazarında bir öncü olarak, akıllı algoritmalar aracılığıyla ısıtma, havalandırma, iklimlendirme ve aydınlatma gibi bina sistemlerini optimize eden dünya çapında tam entegre ürünler ve çözümler geliştiren ilk şirkettir.

 

 

Hager Group Hakkında:


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 12.000 çalışana ve 2.6 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'den fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.




Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.