elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Geleceğin Modern Platformu |
Totem Power

Eskiden telefon direkleri; telefon hatlarını, elektrik hatlarını ve TV kablolarını taşıyordu ve kötü bir görüntüleri vardı. Totem Power, bu işlevleri modernleştirmek ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak istiyor.



A- A+
21.04.2017 tarihli yazı 9468 kez okunmuştur.
Modern teknolojiye göre dizayn edilen yeni bir platform sayesinde enerji kaynakları ve hücresel veriler ile olan etkileşimimiz daha da iyi bir hale gelirken, görsel olarak da zarif bir tasarım ile karşılaşıyoruz. 



 
► İlginizi Çekebilir: GSM Nasıl Çalışır?


Eskiden telefon direkleri; telefon hatlarını, elektrik hatlarını ve TV kablolarını taşıyordu ve kötü bir görüntüleri vardı. Totem Power, bu işlevleri modernleştirmek ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak istiyor. Totem platformu, güneş enerjisinin depolanmasını, wifi ve 4G iletişimini, araç şarjlarını ve akıllı aydınlatmayı tek bir üründe birleştiriyor. 

 

Akıllı Şehir Platformu: TOTEM

Yenilenebilir enerji üretimi ve depolaması, temiz şehirler oluşturmak için en gerekli unsurlardır. Totem, mevcut olan şebekenin depoladığı güneş ve rüzgar enerjisinin sınırlarını zorlayacak nitelikte. Şehir sokakları, kurumsal yerler, perakende satış noktaları, okullar gibi birçok yere yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır.



 
Totem, akıllı şehirler için modern ve gelişmiş bir iletişim sağlıyor. Ayrıca wi-fi ve 4G gibi hücresel servisler için güvenilir bir merkez sağlamakta. Dahası, enerji ağlarının bağlantıları geleceğe yönelik bir şekilde tasarlamıştır. Şehirlerde elektrikli ve özerk araçların sayılarının artmasına karşın Totem platformu, ulaşım altyapısında elektrikli araçlara uygun bir sistem oluşturmuştur. 

 

Acil Durumlar

Totem platformu acil durumlara karşı oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Yerleşik üretim ve depolama alanı ile Totem, olası durumlarda enerjinin kendini idame etmesini sağlayan bir sisteme sahiptir. Enerji kesintisi durumunda Totem tarafından verilen güç ile iletişim hatları çalışmaya devam edecektir.





 
Totem Power, gelecek nesiller ve şirketler için keza şehirlerin ve toplulukların enerji kaynaklarına yararı için yeniden tasarlanan bir platformdur. Zarif tasarımı ve çok özel işlevleri sayesinde Totem, temiz, güçlü bir iletişim ve ulaşım altyapısını kamusal alanlara taşıyor.

 
Kaynak:
 
► sharpley.ca
Ezgi Kaya Ezgi Kaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.