elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Sektör Günleri Akdeniz Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi

ElektrikPort, Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Kulübü ile birlikte düzenlediği "Sektör Günleri"nde, Üniversite&Sanayi işbirliğini güçlendirmeye devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Sektör Günleri'ne, sektörlerinin öncü firmalarından, OBO Bettermann, 2M Kablo ve Tescom firmaları yöneticileri katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte firma yetkilileri bulundukları sektörler hakkında bilgiler verirken, KariyerPort otumunda öğrenciler merak ettikleri soruların cevabını buldular.



A- A+
09.03.2015 tarihli yazı 7072 kez okunmuştur.
Etkinliğe OBO Bettermann'dan TBS Ürün Grubu Sorumlusu Sn. Onur ÇAKAR, 2M Kablo'dan İş Geliştirme Mühendisi Sn. Sercan ÇAKAROĞLU ve Tescom'dan Akdeniz Bölge Müdürü Sn. Kubilay KOCABALKAN katıldı.


İlk olarak sunum yapan OBO Bettermann TBS Ürün Grubu Sorumlusu Sn. Onur ÇAKAR önce OBO Bettermann’dan ve daha sonra TBS ürünleri olan, iç yıldırımlık sistemleri, topraklama sistemleri, eş potansiyel sistem ürünleri ve dış yıldırımlık sistemlerinden bahsetti. Sunumunun sonunda da ürettikleri "Yıldırımdan Korunma Sistemleri"nin videosunu katılımcılara izlettirip sunumunu tamamladı.




OBO Bettermann'dan Sn. Onur ÇAKAR sunumunu yaparken.


Ardından 2M Kablo İş Geliştirme Mühendisi Sn. Sercan ÇAKAROĞLU, 2M Kablo hakkında kısaca bilgi verip kablo türlerinden ve kullanım alanlarını aktardıktan sonra konuşmasının geri kalanında; "Satış Mühendisliği'nin Şifreleri"ni katılımcılara aktardı. “Eğer üretilen bir ürünü satamazsanız, o ürünün üretilme sürecini devam ettiremezsiniz.” diyerek satışın sürdürülebilirkikte büyük bir öneminin olduğunu belirtti ve konuşmasını tamamladı.




2M Kablo'dan Sn. Sercan ÇAKAROĞLU sunumu yaparken. 


Tescom Akdeniz Bölge Müdürü Sn. Kubilay KOCABALKAN öncelikle Tescom'un kurumsal yapısını ve "Kesintisiz Güç Kaynakları" sektörünü katılımcılara aktardı. “Kesintisiz güç kaynakları, elektrik enerjisi ile beslenen sistemler için gittikçe önem kazanmaktadır. Elektriksel bir sistemin korunmasında ve enerji kesintisi durumunda sistemin devamlılığını sağlama açısından kesintisiz güç kaynakları büyük önem arz etmektedir.” diyerek "Kesintisiz Güç Sistemleri"nin öneminden ve üretmiş oldukları akıllı çözümlerden bahsedip sunumunu tamamladı.




Tescom'dan Sn. Kubilay KOCABALKAN sunumunu yaparken.


Firma sunumlarının ardından ElektrikPort Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Sn. Emin YILMAZ'ın moderatörlüğünde sunum yapan firma temsilcileri KariyerPort oturumunda katılımcıların merak ettikleri soruları cevaplandırdı.





Konuşmacılar KariyerPort Oturumunda Katılımcıların Sorularını Cevapladılar. 


Plaket takdimi sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile etkinlik sona erdi.





Etkinlik sonunda tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekinildi.


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.