elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, ISH 2023'te dünya yararına teknolojiler için
"Talk Green. Walk Green." mottosuyla yerini aldı

13-17 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’ta gerçekleştirilen ISH 2023'e ‘Talk Green. Walk Green.’ mottosuyla katılan Danfoss; konut, ticari ve bölgesel enerji sistemlerinde yeşil geçişi hızlandırmak için enerji tasarruflu birçok çözümünün yanı sıra sınırlı enerji kaynaklarından daha verimli bir şekilde yararlanılmasına yönelik geliştirdiği teknolojilerini ve sektör entegrasyonlarını sektör profesyonellerine tanıttı.



A- A+
05.04.2023 tarihli yazı 2549 kez okunmuştur.
Artan enerji maliyetleri karşısında, enerji verimliliği sağlayan ürün ve teknolojilerin önemine, konut ve ticari binalarda bulunan iklimlendirme sistemlerinin karbonsuzlaştırılmasına dikkat çeken Danfoss, ISH 2023'te hidronik balanslama sistemleri, ısı pompası teknolojileri, bölgesel enerji sistemleri ve sektör entegrasyonlarıyla enerji tasarruflu çözümlerini katılımcıların beğenisine sundu.
 

Ürün yelpazesini dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu


Danfoss, artan enerji maliyetleri karşısında mülk sahiplerinin ve bina yöneticilerinin enerji verimliliğini artırmak ve çok daireli yapıların iklimlendirme sistemlerini modernleştirmek için geliştirdiği hidronik yerden ısıtmanın hassas kontrolünü sağlayan yeni Danfoss Icon2™’yi, termostatik radyatör vanası Danfoss Ally™’i ve yeni nesil kat istasyonu EvoFlat 4.0’ı fuar katılımcılarına tanıttı. Turbocor® yağsız kompresörler de dahil olmak üzere ticari binalarda enerji verimliliğini artırmaya yönelik tüm ürün yelpazesini dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçilerle buluşturan Danfoss, VZN inverter scroll kompresör de dahil olmak üzere ısı pompaları için R290 programını sergiledi. FC 102 tahrikini AB-QM PICV ve NovoCon® aktüatörü ile birleştirmeyi, hassas bir şekilde ayarlanmış bir hidronik sistem oluşturarak bir binanın verimliliğini nasıl en üst düzeye çıkarabileceğini uygulamalı olarak anlattı.

 

 

Bölgesel enerji ağı sistemleri tanıtıldı


Danfoss Leanheat® gibi yapay zeka tabanlı, IoT çözümlerinin binalarda ısı üretimini, dağıtımını ve enerji verimliliğini nasıl artırılabileceğini sektörel entegrasyon örnekleriyle katılımcılara aktardı. Stant ziyaretçileri, Icon2™ sistemindeki önemli bir özellik olan otomatik hidronik balanslamanın, bir evdeki tüm odaların mevcut sınırlı enerjiden en iyi şekilde nasıl yararlanacaklarını keşfetti. Ziyaretçiler ayrıca sınıfının en iyi bileşenlerinin dijital ikiz teknolojisiyle buluşturulduğu Danfoss TitanTM gibi uygulamalarının çalışma prensibini inceledi. Stantta ayrıca VXe villa trafo merkezleri ve Virtus vanalar da görücüye çıktı.

Danfoss, ayrıca dünyanın dört bir yanındaki ziyaretçinin ve sektör profesyonellerinin sanal oturumlara katılabileceği, Danfoss uzmanlarıyla bağlantı kurabileceği, etkinliğin önemli anlarını izleyebileceği sanal fuar standını hizmete açtı. ish.danfoss.com üzerinden kayıt oluşturarak, fuara uzaktan erişim sağlayabilen katılımcılar, Danfoss teknolojilerini ve çözümlerini inceleme fırsatı buldu.

 
İlginizi Çekebilir: Danfoss Ürün Kataloğu


Danfoss Hakkında


Danfoss, yarının dünyasının daha iyi, daha akıllı ve daha etkili olmasını sağlayan mühendislik teknolojileridir. Büyüyen şehirlerde, enerji tasarruflu altyapı, bağlantılı sistemler ve yenilenebilir enerji entegrasyonu ihtiyacını karşılarken, evlerde ve ofislerde taze gıda tedarikini ve optimum konforu sağlıyoruz. Çözümlerimiz; örneğin soğutma, klima tesisatı, ısıtma, elektrik motorlarının kontrolü ve mobil ekipman için kullanılmaktadır. Yenilikçi mühendisliğimiz 1933 yılına dayanmaktadır ve bugün Danfoss, 40.000 çalışanı ve 100'den fazla ülkede satışlarıyla dünya lideridir. Şirketin kurucusunun ailesine ait özel bir şirketiz.

Kaynak: