elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss DEVI ile Kar ve Buzlanmaya Bağlı İş Kazaları Tarihe Karışacak

Danfoss DEVI Isıtma Kablosu Çözümleri, buzlanma ve kar birikimine bağlı yaşanan iş kazalarının önlenmesine kesintisiz bir çözüm sunuyor. Hastane, AVM, iş yeri, fabrika ve atölyelerin giriş yolları ve merdivenleri, çatı ve açık alanlarına kadar birçok farklı noktada uygulanabilen DEVI Isıtma Kablosu Çözümleri, zeminleri ısıtarak buzlanma ve kar birikmesini engelliyor. İş yerlerinin açık alanlarında yaşanacak olası kayma ve düşme riskini ortadan kaldıran DEVI, iş güvenliğine katkı sağlıyor.



A- A+
10.01.2023 tarihli yazı 4256 kez okunmuştur.
Danfoss DEVI Isıtma Kablosu çözümleri, kar ve buzlanmayla mücadelede tuzlama ve solüsyon yöntemlerine inovatif bir alternatif oluyor. AVM, fabrika ve iş yerlerinin açık alan, giriş ve otoparklarında buzlanma, kar birikintisi, çatılarında kar ve buz sarkıtlarının oluşmasını engelleyen sistem; kayarak düşme ve çatıdan buz sarkıtlarının düşmesi gibi riskleri ortadan kaldırarak iş sağlığı ve güvenliğinin artırılmasına yardımcı oluyor. İş kazalarına bağlı maddi ve iş kayıplarının en aza indirilmesine katkıda bulunan, kurulum ve işletim kolaylığı sunan sistem, mal kabul ve üretim giriş yollarında uygulanarak tedarik süreçlerinin en zorlu kış şartlarında dahi kesintisiz bir şekilde sürdürülmesine destek oluyor.


Tuz ya da kimyasal müdahale gibi sürekli tekrarlanan işlemler gerektirmiyor





Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Danfoss Türkiye İklimlendirme Çözümleri Kıdemli Satış Müdürü Gökçen Kesgin Öztuğ, “Danfoss DEVI Isıtma Kablosu Çözümleri, buzlanma ve kar birikmesine karşı günümüzün en inovatif, etkili ve sürdürülebilir yöntemi. Sistem kar ve buzlanma gibi sert kış koşullarının yaşandığı tüm bölgelerde, her döşeme tipinde kullanılabilir. Isıtma kablolarının zeminlere döşenmesi temeline dayanan sistem, dış alanlarda zeminleri ısıtarak kar ve buz birikmesini engelliyor. Hastane, AVM, fabrika, atölye ve üretim tesisi giriş ve merdivenlerine, mal kabul kapılarına ve çatılara kolayca uygulanabiliyor. Açık alanlarda tuz ya da kimyasal müdahale gibi sürekli tekrarlanan işlemler gerektirmeyen, son derece yüksek verimli sistem, buzlu ve karlı zeminde kayarak düşme, çatılardan kar kütlesi ya da sarkıt düşmesi riskini ortadan kaldırıyor. İş yerlerinde buzlu zemine bağlı olası kazaların önüne geçerek, maddi ve iş kayıplarını engelliyor” diye konuştu.
 
İlginizi Çekebilir: Danfoss Ürün Kataloğu


“Tesislerin iş güvenliklerinin artırılmasına katkı sağladık”



Birçok işletme, AVM ya da tesisin, sahasında kar düşmesi ya da buzlanmaya bağlı yaralanma durumlarında oluşabilecek maddi zararları karşılamak durumunda kalabildiğini de sözlerine ekleyen Öztuğ, “Danfoss DEVI Isıtma Kablosu Çözümlerimizle tüm bu olası durumların önüne geçiyoruz. Danfoss olarak bugüne kadar havalimanları, AVM’ler, özel ve kamu şehir hastaneleri, hoteller, fabrikalar, üniversite ve stadyumlar gibi birçok kamu ve özel tesise sistem kurulumunu gerçekleştirerek tesislerin zorlu kış şartlarında kesintisiz iş gücüne kavuşmasına ve iş güvenliklerinin artırılmasına katkı sağladık” dedi.



 

 

Danfoss Hakkında


Danfoss, yarının dünyasının daha iyi, daha akıllı ve daha etkili olmasını sağlayan mühendislik teknolojileridir. Büyüyen şehirlerde, enerji tasarruflu altyapı, bağlantılı sistemler ve yenilenebilir enerji entegrasyonu ihtiyacını karşılarken, evlerde ve ofislerde taze gıda tedarikini ve optimum konforu sağlıyoruz. Çözümlerimiz; örneğin soğutma, klima tesisatı, ısıtma, elektrik motorlarının kontrolü ve mobil ekipman için kullanılmaktadır. Yenilikçi mühendisliğimiz 1933 yılına dayanmaktadır ve bugün Danfoss, 40.000 çalışanı ve 100'den fazla ülkede satışlarıyla dünya lideridir. Şirketin kurucusunun ailesine ait özel bir şirketiz.


Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.