elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Cumartesi Seminerleri |
Phoenix Contact:
Güneş Enerjisi Çözümleri

ElektrikPort'un, sektöre heyecan verici yeni projesi Cumartesi Seminerleri'nin sıradaki konuğu Phoenix Contact firmasından, Kontrol ve Endüstri Çözümleri bölümü satış müdürü Sn. Toygar Turgut, 18 Ekim 2014 - Saat 11.00'de canlı yayında takipçilerimiz ile tv.elektrikport.com adresinde buluşacak. Detaylar haberimizde.



A- A+
13.10.2014 tarihli yazı 11854 kez okunmuştur.

Canlı Yayın: tv.elektrikport.com





 

"Sektörel Eğitim Projesi:
Cumartesi Seminerleri"

Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort, sektöre heyecan verici yeni bir projeye imza atmıştı ve atmaya da devam ediyor. 

"Elektrik Port Cumartesi Seminerleri" ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış olan, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizce misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetine sunuyoruz. Kayıt gerektirmeden, ücretsiz olarak 18 Ekim 2014 - Cumartesi | Saat: 11.00'de  tv.elektrikport.com 'a davetlisiniz.

Cumartesi Seminerleri'nde sıradaki canlı yayın konuğumuz, Phoenix Contact firmasından, "Phoenix Contact: Güneş Enerjisi Çözümleri" üzerine bir çok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, Kontrol ve Endüstri Çözümleri Bölümü Satış Müdürü Sn. Toygar TURGUT olacak ve Elektrik Port takipçileri ile canlı yayında buluşacaktır.


 Phoenix Contact:
Güneş Enerjisi Çözümleri
 





Canlı Yayın: tv.elektrikport.com

 

18 Ekim 2014 Cumartesi | Saat: 11.00 - 12.00


 


#SolarEnergy Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve sırasında  Phoenix Contact Kontrol ve Endüstri Çözümleri Bölümü Satış Müdürü Sn. Toygar TURGUT'a iletebilirsiniz.
 
Hızır İlyas Seçen Hızır İlyas Seçen Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.