elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2014'te En Çok İndirilen 5 Android ve iOs Yazılımı

Programlama bilen insanların günden güne artmasıyla, ilgi çekici, kullanışlı, günlük hayatta yardımcı yazılımların ve mobil uygulamaların sayısı da artıyor. Bu yazımızda yeni yıla yaklaşırken, 2014 yılı boyunca kullanıcıların en çok indirdiği 5 android ve iOs yazılımını sizler için derledik



A- A+
31.12.2014 tarihli yazı 12509 kez okunmuştur.
2014 yılını geride bırakırken, yıl boyunca birbirinden farklı amaçlı, yüzbinlerce Android ve iOs yazılımlarıyla haşır neşir olduk ve bu yazılımlardan bazıları diğerlerine göre daha çok ilgimizi çekti. Google ve Apple da 2014'ü geride bırakırken, kendi uygulama mağazalarında en çok indirilen uygulamaları kategorilerine göre yayınladı. İşte en çok indirilen Android ve iOs yazılımları:
   

2014'te En Çok İndirilen 5 Android Yazılımı

 
►Duolingo: Eğitim kategorisinde en çok indirilen uygulama olan Duolingo, en iyi ücretsiz yabancı dil öğrenme uygulamalarından biri. Birçok ödül alan uygulama, ücretsiz ve herhangi bir reklam içermiyor. Wall Street Journal'dan “Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması.” yorumu alan uygulama İngilizce öğrenmek ve pratik yapmak isteyenler için gayet kullanışlı bir program.
 
 
 
 
 
 
►Facebook:  Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook, Android dünyasında da ilk sıralarda yer alıyor.
 
 
    
 
 
 
►Pandora: Müzik kategorisinde en çok indirilen uygulama olan Pandora, çevrimiçi müzik bulma programı. Kişiselleştirilmiş istasyonlarla sevdiğiniz müzikleri bir listede toplayarak dinleyebileceğiniz bir uygulama olan Pandora, arayüzüyle de son derece kullanışlı görünüyor.
 
 
     
 
 
 

►Flipagram:
80'den fazla ülkede 100 milyona yakın kullanıcısı ile 2014'ün en popüler fotoğraf uygulaması olan Flipagram, telefonunuzla yakaladığınız tüm harika hikayeleri anlatmanın en kolay yolu. Fotoğraf ve müziklerle kısa videolar oluşturabildiğiniz bu uygulama ile videolarını paylaşabilir, popüler müzik kliplerini ücretsiz kullanabilir, birçok filtre ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  
 
 
 
 
  
  
►TripAdvisor: TripAdvisor, adından da anlaşıldığı gibi, 150 milyonun üzerindeki yorum ve görüş sayesinde, gittiğiniz her yerde, en ucuz biletlerin, en iyi otellerin, mükemmel restoranların ve yapılacak eğlenceli şeylerin bulunmasında yardımcı bir uygulama.
 
 
 
 

2014'te En Çok İndirilen 5 iOs Yazılımı

 
►Minecraft - Pocket Edition:  Oyun dünyasını yerle bir eden Minecraft, iOs yazılımları arasında en çok indirilen uygulamalar arasında yer aldı. Ücretli bir oyun olan Minecraft - Pocket Edition, 2015 yılında da bir süre listenin başında duracak gibi.
 
 
 
 
►Facebook Messenger: Android platformunda olduğu gibi Facebook Messenger, iOs dünyasında da en popüler sosyal medya uygulaması olarak yer alıyor.
 
 
 
 



 
 
►WhatsApp Messenger: Facebook Messenger'ın ardından yine Facebook'un sahip olduğu WhatsApp Messenger, 2014'ün en çok indirilen uygulamaları arasında yer alıyor.
 
 
 
 
 
►Candy Crush Saga: Minecraft'tin ardından Candy Crush Saga da 2014'ün en çok indirilen iOs uygulamalarından ve oyunlarından oluyor.
 
 
 
 
 
►Skype for iPad: iTunes'tan en çok indirilen uygulamalar arasında iPad için Skype uygulaması da yer alıyor.
 
 
 
 
 
 
Kaynak:
►Apple
►Google
 
 
 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.