elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2015'te Gidilmesi Gereken 10 Fuar

Her sene olduğu gibi 2015 yılında da düzenlenecek olan iddialı birçok fuar arasından gidilmesi gereken 10 fuarı sizler için seçtik. Gelin birlikte inceleyelim.



A- A+
10.03.2015 tarihli yazı 17203 kez okunmuştur.

ISAF - 19.Uluslararası Güvenlik Fuarı

17–20 Eylül 2015 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde Hall 9–10–11’de, kapsadığı sektörlerin yurt içindeki tek organizasyonu ve Türkiye’nin bulunduğu bölgedeki en büyük etkinliği olan ISAF 19.kez düzenleniyor. “Toplam Güvenlik Çözümü ve Konfor” konsepti ile 2012 yılından itibaren ISAF ana tanımı altında 5 alt fuar şeklinde düzenlenen fuar bu yapısıyla yurt içinde düzenlenen en büyük uluslararası fuarlar arasında yerini almıştır. Uzun zaman önce planlanan ve 2012 yılında hayata geçirilen bu değişimin ardından, fuarcılık alanında örneğine az rastlanır %63’lük muazzam bir büyüme yaşayan ISAF, 2013 ve 2014 yıllarında da adına yakışır bir büyüme yaşadı. Büyüme sürecini hızlı adımlarla devam ettiren ISAF, 2015 yılında da %30’luk bir büyüme hedefliyor.



 
Bu büyüme neticesinde, mevcut fuar hollerine sığamayan ISAF’ın büyümesine devam etmesini sağlamak amacıyla, 2015 yılında fuarlarda yeni bir yapılanma gerçekleştirildi. ISAF’ı “Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma ve İş Güvenliği – İş Sağlığı” bölümleri ayrı fuarlar olarak düzenlenecek şekilde ayrıldı;

ISAF SECURITY (19. Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri ve RFID Fuarı)

ISAF IT SECURITY (4. Uluslararası Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı)

ISAF SMART HOME  (4. Uluslararası Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı)
 


 

Ürün Grupları

CCTV ve Gözetim Sistemleri, Güvenlik Alarmları, Alarm Merkezleri, Kontrol Merkezleri, Geçiş Kontrol Sistemleri ve Ekipmanları, Güvenlik Hizmetleri, Devriye Ekipmanları, Çevre Güvenlik Sistemleri, Araç Güvenliği ve Güvenlik Araçları, Telekomünikasyon Sistemleri, RFID Donanım-Yazılım, BT Güvenliği, Şifreleme Teknolojileri, Risk Yönetimi Güvenliği, Ölçüm, Test ve Kontrol, Bilgi Güvenliği Yönetimi, Veri Güvenliği, Ağ Güvenliği, Kimlik Tanımlama Sistemleri, Kablosuz Uygulamalar, Hassas Veri ve Kayıt Koruma, İletişim Güvenliği, Güvenlik Donanım ve Teknolojileri, Bina Yönetim Sistemleri, Uzaktan Kumanda Sistemleri, Akıllı Kartlar, Kimlik Tanımlama, Giriş Kontrol Sistemleri, Personel Devam Kontrol Sistemleri, İletişim Sistemleri, Kapı İzleme ve Kontrol Sistemleri, Diafon Sistemleri, Enerji Yönetim Sistemleri, Akıllı Isıtma-Soğutma Sistemleri, Aydınlatma Kontrol Sistemleri, Antenler, Uydu Anten Sistemleri, Otomatik Kapılar ve Aksesuarları, Garaj ve Otopark Sistemleri, Ses, Işık, Görüntü Sistemleri, Genel Seslendirme ve Anons Sistemleri, Profesyonel Seslendirme Sistemleri, Konferans, Simultane Tercüme Sistemleri, Gösterim Sistemleri, Sayı Göstergeleri, Motorlu Perdeler, Video Anahtarlayıcı, Çoklayıcı ve Matrixler, Profesyonel Aydınlatma Jeneratörler, Yıldırımdan Korunma, Topraklama ve Paratonerler, Bilgisayar Otomasyon Yazılımları
 

 

LED and LED Lighting - 11.Uluslararası LED Sistemleri, Teknolojileri, Uygulamları ve LED Aydınlatma Fuarı

11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı 01-04 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. hollerde düzenlenecek. Özellikle LED Aydınlatma ürünlerinin yoğun olarak sergileneceği LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda her türlü LED yarı mamül/komponent de sergilenecek. Fuar, her ölçüdeki LED ekran ile reklam endüstrisinde, dış alan ışıklandırmada, mimaride ve sanayide kullanılan LED ürünler gibi her türlü LED’li ürünün bir arada sergilendiği sektörün yurtiçindeki tek fuarıdır. LED ve LED’li ürünlerdeki gelişmeler ile pazardaki genişlemenin tamamının bir arada görülebildiği yurtiçindeki tek etkinlik olan LED ve LED Aydınlatma Fuarı, her geçen yıl bu alandaki tüm ticaretin gerçekleştiği alan olma özelliğini de pekiştirip büyüyerek yoluna devam etmektedir.
 
 

Ürün Grupları

LED Aydınlatma, LED Ampuller, LED Florasanlar, LED Trafik Sinyalizasyon Sistemleri, LEd Tabelalar ve Göstergeler, LED Ekranlar, LED Komponentler, LED Üretim Ekipmanları, LED Panel ve Arka Plan Aydınlatmaları.

ELEX’15 – 4.Elektrik Malzemeleri ve Ekipmanları, Elektrik İletimi ve Dağıtımı Fuarı

Elektrik Malzemeleri, Elektrik İletimi ve Dağıtımı alanlarında Türkiye’nin “tek sektör fuarı” olan ELEX Fuarı, 1–4 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 4. kez gerçekleşiyor. İlk düzenlendiği yılda elektriğin üretildiği noktadan, binalarımızın dışındaki panolara kadar olan kesimini kapsayan ELEX Fuarı, 2014 yılından itibaren daha geniş bir içerik ile düzenlenmeye başlandı. Yapılan değişiklikle birlikte 2014 yılında sergilenen ürünler dâhilinde, genişleyen kapsamına paralel olarak öncelikle katılımcı sayısında yaşanan artış, fuarda ziyaretçi artışı olarak da kendisini gösterdi. Düzenlenmeye başladığı günden itibaren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı başta olmak üzere;TEİAŞ, TEDAŞ, EÜAŞ, TETAŞ, Eltem-Tek gibi kamu kurumları tarafından destek gören ELEX Fuarı, ayrıca çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve sektörel yayınlar tarafından da önemle desteklenen ve takip edilen önemli bir fuar özelliğindedir.
 


Ürün Grupları 

Elektrik Güç Dağıtımı ve Şalt Malzemeleri, Transformatörler (Güç Ve Dağıtım Trafoları), Kablolar ve Ekipmanları, Kablo Döşeme Sistemleri, Kablo Tavaları, Kablo Aksesuarları, Panolar ve Aksesuarları (A.G. Panoları, Elektrik Dağitım Panoları), Anahtar ve Priz, Kasa ve Buat, Güç Faktörü Düzeltme – Bileşenler ve Sistemler, Kesintisiz Güç Kaynakları, Kontaktörler ve Koruma/Ölçü Röleleri, Şalterler ve Kumanda Butonları, Ayırıcılar ve Kesiciler, Kompanzasyon Ürünleri, Sayaçlar, Bağlantı Elemanları, İç Tesisat Ürünleri, Anahtar ve Priz, Klemens, Buat ve Pvc Ürünleri, Aydınlatma Ürünleri, Elektrik Motorları, Motor Koruma Tertibatları, Motor Yol Vericiler, Motor Kontrol Merkezleri, Jeneratörler ve Ekipmanları, Elektrik Üretim ve Dağıtım Sistemleri, Busbar Dağıtım Sistemleri, Röleler, Şalterler ve Şalt Malzemeleri, Devre Kesiciler, Sigortalar ve Otomatlar, Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Sistemleri, Galvaniz Sistemleri ve İlgili Konular, Kontrol Panelleri, Anahtar Kabinetleri, Elektrik Tesisat Malzemeleri, Güç ve Enerji Ölçerler, Otomasyon Sistemleri, Endüstriyel Haberleşme Ürünleri, Sensörler, Sinyal Lambaları, Kutular ve Arayüzler.
 

İstanbul Light - 9.Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı Ve Kongresi

Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa'nın buluşma noktası İstanbulLight 16-19 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde 9. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Aydınlatmanın araştırma, tasarım uygulama ve üretim gibi değişik alanlarında çalışan kişileri bir araya getirmek, karşılıklı bilgi ve deneyim aktarımı sağlamak, aydınlatma ile ilgilenen kişi ve kuruluşlara ulaşarak bu konudaki birikimi ortaya koymak ve gelişmeleri izlemek amacıyla düzenlenen fuar bütün aydınlatma sektörünü ortak bir platformda buluşturuyor.



 

Ürün Grupları

Endüstriyel Aydınlatma, Dış Alan Aydınlatması, Mağaza Aydınlatması, Aydınlatma Aksesuarları, Bina Otomasyon Sistemleri, LED Teknolojileri
 

WIN Automation - 22.Uluslararası Endüstriyel Otomasyon Fuarı

Bu yıl Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 22.'si düzenlenecek olan WIN Automation Fuarı bu sene de endüstriyel otomasyon uygulamalarında kullanılan tüm teknolojik gelişmeler ve yeni hizmetler ile tüm katılımcılara 4 gün boyunca hareketli bir platform sunacak. Fuar 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında organize edilecek. Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en önemli fuarı olan WIN - World of Industry, 7 önemli sektörün endüstriyel bazda sergileyeceği ürün ve hizmetleri profesyonel ziyaretçilere sunmaya devam edecek.
 


 

Ürün Grupları 

Montaj ve Taşıma Sistemleri, Doğrusal Konumlama Sistemleri, Robot teknolojisi, Endüstriyel Görüntü İşleme Sistemleri, Kontrol Sistemleri, PLC, SCADA Sensör ve Hareket Sistemleri (Aktuators), Endüstriyel PC'ler, Haberleşme, Ağlar ve Field Bus Sistemleri, Gömülü Sistemler, Ölçme ve Test Sistemleri, Endüstriyel Otomatik Bilgi Yakalama ve Tanımlama Sistemleri, Endüstriyel IT ve Yazılımlar, Lazer Teknolojisi, Endüstriyel Bina Otomasyon Sistemleri, Otomasyon Servisleri.
 

 
 

Solarex - 8.Uluslararası Güneş Enerjisi Ve Teknolojileri Fuarı

Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi fuarını düzenleyen Voli Fuar tarafından bu yıl 8.'si düzenlenecek olan Solarex İstanbul – Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, 9-11 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, Ortadoğu ülkelerinden yoğun bir ilgi görürken, fuara özel alım heyetleri gelecek. Solarex İstanbul’da bu yıl, 250 firmanın katılımı ile milyonlarca dolarlık bir iş hacminin gerçekleşmesi bekleniyor. 
 
 

Ürün Grupları 

Fotovoltaikler, Güneş ısı teknolojileri
 

Automechanika - 5.Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı

Automechanika Istanbul 09-12 Nisan 2015'de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren bu fuar, Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformu haline gelmiştir. Automechanika Istanbul Avrupa'nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlamaktadır.
 


Automechanika markası orijinal otomotiv ekipmanları üretimi ve satış sonrası sektörü alanınında dünya çapında başarılı fuarlar anlamına gelmektedir. Avrupa’da, Asya’da ya da Amerika’da olsun, Automechanika uluslararası otomotiv profesyonellerine ideal ticaret ve bilgi platformu sunabilmeyi amaçlar.
 
 

Ürün Grupları

Parça Ve Şasi Sistemleri, Elektriik ve Elektronik Sistemler, Aksesuarlar ve Tuning, Onarım ve Bakım, IT ve Yönetim, Servis İstasyonları ve Araç Yıkama
 

TurkeyBuild İstanbul - 38.Yapı Fuarı

38 yıldır Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarları – Turkeybuild, 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ile 2015 yılındaki ilk buluşmasını Nisan ayında gerçekleştirecek. %20 büyüyerek 100.000 m2 ’de düzenlenecek olan Fuar, oluşturduğu ticari platformla yapı sektörü profesyonellerine yeni iş fırsatları sunacak. Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarları – Turkeybuild, 2015 yılında İstanbul, Ankara ve İzmir’de sektöre ilişkin tüm yenilikleri ilgilileriyle buluşturmaya devam edecek.
 
 

Ürün Grupları

Yalıtım, Yapı Kimyasalları, Boya, Çatı, Kaba Yapı, Çevre, Tesisat, Asansör, Doğrama(Kapı-Pencere), Cephe, Otomatik Kapı-Geçiş Sistemleri, Gölgelendirme, İnce Yapı, Duvar ve Döşeme Kaplamaları, Banyo-Mutfaj Donanımları, Kapı ve Aksesuarları, Elektrik, Aydınlatma, Otomasyon, Yazılım, İş Makineleri ve El Aletleri, Nalburiye, Hizmetler, Yapısal Çelik, Prefabrike Yapılar, Yapım Sistemleri.
 

IDEF - 12.Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı

IDEF 2015, 12. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, 5-8 Mayıs 2015 tarihlerinde, T.C. Milli Savunma Bakanlığı himaye ve desteğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı(TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul'da organize edilecek. 1993 yılından itibaren iki senede bir tekli yıllarda icra edilmekte olan IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, katılımcı ülkeler arasında dostluk ve işbirliğinin geliştirilmesinde büyük bir rol oynamaktadır. Savunma Sanayi ile doğrudan ve dolaylı ilişkili tüm sanayi dallarını kapsamakta olan IDEF, ülkemiz için olduğu kadar, diğer katılımcı ülkeler ile savunma sanayi şirketleri için de önemli bir tanıtım merkezi ve uluslararası pazar konumundadır. Ayrıca dünyanın en büyük dört savunma sanayi fuarından biridir. 
 
 

Ürün Grupları 

Kara, Deniz, Havacılık ve Uzay, Ulaşım, Lojistik Destek Faaliyetleri
 

Autoshow - 15.Uluslararası İstanbul Otomotiv Fuarı

Dünyanın yeni harikaları International İstanbul Autoshow’da 2015 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor. 22 Mayıs - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 15. kez otomobil tutkunları ile buluşacak olan International İstanbul Autoshow, Türk otomotiv sektörünün gelişiminde önemli bir rol oynuyor. İlk başladığı günden bu yana sürekli gelişen ve büyüyen fuar, bugün sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en önemli otomobil fuarlarından biri konumunda.



Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin desteği ile 2000 yılına kadar her yıl düzenlenmekte olan İstanbul Autoshow, bu tarihten itibaren 2 yılda bir düzenlenmeye başlandı. İstanbul Autoshow Fuarı, 2006 yılında uluslararası otomotiv üreticilerinin derneği olan OICA tarafından Uluslararası Otomotiv Fuarları Takvimi’ne alındı ve resmi olarak dünyaca kabul gören bir fuar haline geldi. Otomotiv fuarları içinde belli düzeye ve kaliteye ulaşanların alındığı bu takvime girebilmiş olmak, Türkiye otomotiv sektörünün uluslararası alandaki prestiji açısından da son derece önemli.



 

Ziyaret Saatleri ve Bilet Fiyatları

Hafta içi : 12:00 - 21:00 / 10 TL (Kadın, çocuk ve tüm öğrenciler için ücretsiz)

Hafta sonu : 11:00 - 21:00 / 20 TL (0-12 yaş arası çocuklar ücretsiz, öğrenciler 5 TL, kadınlar % 50 indirimli)


 

Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.