elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Mehmet Cem Ateş

 VEKMAR, PHILIPS İle Güç Birliği Anlaşması Yaptı

VEKMAR, PHILIPS İle Güç Birliği Anlaşması Yaptı 1994 yılında kurulan, bugün itibariyle sektörün öncü firmalarının bayiliğini ve distribütörlüğünü yapan VEKMAR, PHILIPS ile partnerlik konusunda anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile VEKMAR sektöründeki pozisyonunu güçlendirdi.

devam >>
2M Kablo Yönetim Sistemleri ve İK Müdürü Özlem Kolege Röportajı | Entegre Yönetim Sistemleri

2M Kablo Yönetim Sistemleri ve İK Müdürü Özlem Kolege Röportajı | Entegre Yönetim Sistemleri Bu ay ki röportajımız için ülkemizin ihracattaki en önemli lokomotiflerinden olan kablo sektörünün öncü firmalarından 2M Kablo'nun konuğu olduk. 2M Kablo Yönetim Sistemleri ve İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Kolege ile Entegre Yönetim Sistemleri'nden İnsan...

devam >>
Lisans Eğitime Yeni Başlayacak Mühendis Adaylarına 10 Altın Tavsiye

Lisans Eğitime Yeni Başlayacak Mühendis Adaylarına 10 Altın Tavsiye Eylül ayının ortalarının geçilmesiyle birçok üniversitemizde yeni akademik yıl başladı. Bu akademik yılla birlikte binlerce mühendis adayı ilk defa lisans dersleriyle tanışma fırsatı bulacaklar. Adayları bekleyen koca bir dört yıl var. Uzun gibi duran, am...

devam >>
Tünellerde Gece Aydınlatması

Tünellerde Gece Aydınlatması Tünellerin gece aydınlatması can ve mal güvenliğinin temini açısından büyük önem taşımaktadır. Biz de bu yazımızda tünel aydınlatmasında nelere dikkat edilmesini gerektiğini sizler için araştırdık.

devam >>
Mühendis Adayları İçin Yazın Yapılacak En İyi 7 Şey

Mühendis Adayları İçin Yazın Yapılacak En İyi 7 Şey Bir çok üniversitemizde finaller ya bitti ya da bitmek üzere. Önümüzde koca bir yaz var. Peki bu yazı en iyi nasıl değerlendirebiliriz? Cevapları yazımızda.

devam >>
Java'da Statik Nedir

Java'da Statik Nedir Bu dersimizde Java'nın önemli konularından olan Statik konusuna örneklerle anlamaya çalışacağız. Eğer bu konuyu iyi anlarsak yazdığımız kodları kısaltma imkanı bulabiliriz.

devam >>
Apple iWatch İçin Yeni Bir Patent Aldı

Apple iWatch İçin Yeni Bir Patent Aldı Akıllı telefon piyasasında son dönemde büyük yara alan Apple, 2014 yılında çıkarmayı düşündüğü akıllı saat iWatch için esnek batarya patenti aldı.

devam >>
Akıllı Uygulamalar Şimdi de Tıp Sektörüne Hizmet Ediyor

Akıllı Uygulamalar Şimdi de Tıp Sektörüne Hizmet Ediyor Akıllı uygulamalar son yıllarda hayatımızda hızla yer almaya başladı. Şimdi de geliştirilen uygulamalar sayesinde cerrahlar için ameliyat öncesi uygulama imkanı doğdu.

devam >>
Apple Samsung Savaşında Yeni Dönem

Apple Samsung Savaşında Yeni Dönem Samsung Apple'a karşı Amerikan Ticaret Mahkemesinde yeni bir dava kazandı. Buna göre bazı iPad ve iPhone modelleri yasaklanabilir.

devam >>
4.LED ve LED Aydınlatma Yarışması 26-29 Eylül 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenecek

4.LED ve LED Aydınlatma Yarışması 26-29 Eylül 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenecek Enerji tasarrufu ve uzun ömürlü kullanım özelliği ile kısa zamanda hayatımızın her alanına girmeye başlayan LED Aydınlatma konusunda bilinci artırmak amacıyla bu yıl LED Yarışması'nın dördüncüsü düzenleniyor. Son başvuru tarihi ise 23 Ağustos 2013.

devam >>
Toplam 107 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3 4 5