elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Emre Güneç

Savronik  Elektronik A.Ş. | Ar-Ge Grup Lideri Ömür Yıldız

Savronik Elektronik A.Ş. | Ar-Ge Grup Lideri Ömür Yıldız Türkiye savunma sanayisi öncü kuruluşlarından Savronik Elektronik A.Ş., Ar-Ge Grubu Lideri Ömür Yıldız ile, sektörlerine ve firmalarına yönelik bilinmeyenleri buluşturduğumuz yazımızla karşınızdayız.

devam >>
Konfigürasyon Mühendisi Nedir?

Konfigürasyon Mühendisi Nedir? Son yıllarda karşımıza konfigürasyon mühendisi tabiri fazlaca çıkmaktadır. Peki gerçekten biliyor muyuz konfigürasyon ve konfigürasyon mühendisi nedir? Gelin hep birlikte bakalım.

devam >>
CERN'de Staj ve Tez Yapmak | Volkan Gezer

CERN'de Staj ve Tez Yapmak | Volkan Gezer Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Elektrik - Elektronik Mühendisliği eğitimi sırasında Cern'e ulaşmış, staj ve tez yapmış Volkan GEZER ile tecrübelerini konuştuk. Siz de bu tecrübelerden yararlanmak isterseniz buyurun yazımıza.

devam >>
Türkiye Elektrik Piyasası Oyuncuları

Türkiye Elektrik Piyasası Oyuncuları Türkiye Elektrik Piyasası Oyuncularını sizler için araştıralım dedik. Ortaya ilginç firmalar da çıkmadı değil. Hepsini düzenleyip, sizlere sunduk. Buyurun kısa ve öz yazımıza.

devam >>
Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. Tasarıları

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. Tasarıları Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. tarafından çalışmaları yürütülen tasarılardan, en önemli 4 tanesini sizler için araştırdık, bulduk ve yazdık. Ayrıntılar ise yazımızda saklı.

devam >>
Asya Üniversiteleri Sıralaması

Asya Üniversiteleri Sıralaması Öğrencilerilerine güvenilme, öğretim görevlilerine güvenilme, rektörüne güvenilme vb. 10 kriter daha göz önünde bulundurularak Asya Kıtası üniversiteleri için yapılan araştırmada, 2013 yılının ilk 100 üniversitesi belli oldu. Sıralamada 5 Türk üniversite...

devam >>
İş Başvurularında Mülakat İpuçları

İş Başvurularında Mülakat İpuçları Profesyonel iş başvuruları bazı aşmaları da içinde barındırır. Bu aşamalar bazen bir bazen de birden fazla mülakatlar serisi olarak devam eder. Peki sektörün öncü firmalarından aldığımız bilgilerden, bazı ipuçlarını sizinle paylaşmamıza ne dersiniz?

devam >>
İstanbul Aydın Üniversitesi IEEE Women In Engineering Society

İstanbul Aydın Üniversitesi IEEE Women In Engineering Society İstanbul Aydın Üniversitesi IEEE Women In Engineering Society tarafından, ilk kez gerçekleştirilecek " Kadının İş Hayatındaki Rolü ve Çalışma Motivasyonu " etkinliğini sizlerle paylaşıyoruz.

devam >>
Türkiye Elektrik Dağıtımı Özelleştirme Süreci

Türkiye Elektrik Dağıtımı Özelleştirme Süreci Türkiye, 2008 yılında elektrik dağıtım piyasasında özelleştirme sürecine başlamıştır. 2012 yılına kadar 12 adet dağıtım şirketi özelleştirilmiş ve an itibariyle özelleştirme süreci halen devam eden de 8 şirket bulunmaktadır. Peki bu şirketler hangileridir...

devam >>
AveaMasters Evreka Yarışması'nda Buluştu

AveaMasters Evreka Yarışması'nda Buluştu Avea'nın genç yetenek programı AveaMasters'ın, Evreka yarışmasının ilk aşaması 10-11-12 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.

devam >>
Toplam 28 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2 3