elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Teknik Gezi Ve Teknik Eğitim |
YTÜ Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü

YTÜ Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü, sektöründe öncü birçok firmaya düzenleyeceği teknik gezilerde şirketlerden eğitimler de alarak teknik gezilere bir farklılık getiriyor. Bu teknik gezi ve eğitim organizasyonlarının başvuruları alınmaya başlandı. 27 Şubat 2M Kablo Silivri ve 5 Mart Bilim İlaç Gebze tesislerine yapılacak en yakın tarihli organizasyonlara başvurular açıktır.



A- A+
23.02.2014 tarihli yazı 7313 kez okunmuştur.
Yıldız Teknik Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü 2013 yılı Mart ayında kurulduğu günden bugüne üniversite sanayi iş birliğinin artması yönünde birçok şirket ile proje çalışmaları ve teknik gezi organizasyonu gerçekleştirdi. Bununla birlikte öğrencilerin farklı sektörleri tanıması amacıyla teknik gezilere önem veren Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü, bu dönem teknik gezilere yeni bir bakış açısı getirerek her teknik gezi için gidilen şirketten o sektörle ilgili eğitim alınması şeklinde planladı. Ayrıca bu organizasyonlar ile öğrencilerin, şirketlere staj ve iş başvurusu hakkında sorularını da sorarak şirketleri daha yakından tanıması amaçlanıyor.

 



► İlginizi Çekebilir: Yıldızlı Projeler


Sektöründe öncü birçok firma ile hem teknik gezi hem de eğitimlerin alınmasıyla öne geçiyoruz sloganını kullanarak bu organizasyonların duyurularına başlandı. 27 Şubat tarihinde 2M Kablo Silivri tesislerine ve 5 Mart Bilim İlaç Gebze tesislerine yapılacak teknik geziler için başvuruları internet sitesi üzerinden almaya başlayan Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü önümüzdeki günlerde diğer firmalara yapılacak organizasyonların duyurularını yaparak başvurularını alacaktır. Bu dönem Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü tarafından teknik gezi ve eğitim organizasyonu yapılacak kurum ve şirketler aşağıdaki gibidir.

ABB, ALSTOM, ASSAN ALÜMİNYUM, BİLİM İLAÇ, DEVA İLAÇ, EAE AYDINLATMA, MERCEDES, LEGRAND, SIEMENS, VESTEL, ISUZU, TÜBİTAK, SCHNEIDER ELECTRIC, 2M KABLO, ENTES, TEDAŞ

 


Ar-Ge ve İnovasyon Kulübünü aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

      




İsmail Kaya İsmail Kaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.