elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric Türkiye ve İhtiyaç Haritası İş Birliği

Schneider Electric Türkiye ve İhtiyaç Haritası deprem bölgesi için sürdürülebilir destek çağrısında bulundu. Schneider Electric’in uzun yıllardır sponsorluğunu üstlendiği Paris Maratonu’nda Mert Fırat’ın katılımı ile duyurulan kampanya dünyanın dört bir yanından desteklerle güçleniyor. Detaylar içeriğin devamında



A- A+
02.05.2023 tarihli yazı 8618 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, ve sosyal paylaşım platformu İhtiyaç Haritası, 6 Şubat depremleri kapsamında dayanışmayı sürdürülebilir kılmak için bir bağış kampanyasına imza attı. Afet bölgesinde orta ve uzun vadede kalkınmayı desteklemek amacıyla başlatılan girişim, tüm dünyadan insanlara ulaşmak üzere Schneider Electric Paris Maratonu’nda duyuruldu.
 
Schneider Electric Türkiye ve İhtiyaç Haritası deprem bölgesindeki orta ve uzun vadeli ihtiyaçlar için bir dayanışma kampanyasına imza attı.


İhtiyaç Haritası kurucusu ve UNDP Türkiye İyi Niyet Elçisi Mert Fırat, dayanışma çağrısını güçlendirmek üzere maratonda koşucular arasında yer aldı ve ulusal ve uluslararası arenada deprem bölgesinin uzun vadeli ihtiyaçlarına dikkat çekti.

Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölge Başkanı Bora Tuncer; “Yaşadığımız acı felaketin ardından bölgede iyileşme için temel ihtiyaçların karşılanmasından kurumsal olarak ana odağımız olan eğitimin yeniden yapılanması ve enerjiye erişim çözümlerinin bölgeye sevk edilmesi, işe alımlarda depremden etkilenenlere öncelik verilmesi gibi pek çok çalışmayı hayata geçirdik. Bu faaliyetlerimizin bir parçası olarak, bölgede aktif rol oynayan deneyimli kuruluşlardan İhtiyaç Haritası iş birliğinde başlattığımız bu yardım kampanyasının uzun vadede bölgenin kalkınmasında rol oynayacağına inanıyoruz. Bu doğrultuda ulusal ve uluslararası ekosistemimizi harekete geçirmek üzere depreme dikkatleri çekmek üzere yardım çağrımızı Schneider Electric Paris Maratonu’ndan geniş bir kitle ile paylaştık. Deprem bölgesinin yeniden yapılanması gündemimizin önemli konularından biri olmaya devam edecek” dedi.


Bağışlar, İhtiyaç Haritası’nın bölgedeki iyileşme ve kalkınma çalışmalarının finansmanında kullanılacak.


İhtiyaç Haritası Kurucusu Mert Fırat ise; “Yaşadığımız afetin ilk anlarından itibaren bölgede güçlü bir dayanışma ile el ele çalışıyoruz. Depremin üzerinden geçen 2 ayda pek çok kurumun iş birliğinde önemli girişimler başlatıldı. Bu noktada yardım ve dayanışmanın sürekliliğini sağlamanın ve orta ve uzun vadede iyileşmeye odaklanmanın kritik önem taşıdığına inanıyoruz. Bu bilinçle Schneider Electric Türkiye ortaklığında başlattığımız dayanışma kampanyası dünyanın dört bir yanından insanların katkılarıyla büyümeye devam ediyor. Hedefimiz oluşan bu kaynakla bölgede yaşamların yeniden kurulması için ihtiyaçlara yanıt vermek ve depremzedelerin yaşamlarında fark yaratacak bir dönüşüme imza atmak” şeklinde konuştu

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve destek için:
https://fonzip.com/ihtiyacharitasi/schneider-electricdeprem-dayanisma-kampanyasi


GÜNÜN FİRMASI