elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aktif Group ve ElektrikPort Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

Geleceğe odaklanmış bir teknoloji şirketi olan Aktif Group, dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. Aktif Group genel merkezinde gerçekleşen imza töreni kapsamında, 2022'de ElektrikPort olarak Aktif Group ile ortak içerik yayıncılığı, sosyal medya çalışmaları ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
25.02.2022 tarihli yazı 3645 kez okunmuştur.
25 Şubat 2022 Cuma, Aktif Group ve ElektrikPort arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Aktif Group, dijital medya çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.



İş birliği anlaşması Aktif Group Genel Müdürü Sn. Emre Sami SÜZER ve ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça AYÇİÇEK tarafından imzalandı. 

Anlaşmanın temel amacı, endüstriyel tesisenerji iletimi ve dağıtımıakıllı binatıbbi tesisulaşım ve yenilenebilir enerji sektörlerine, ürün ve sistem çözümleri sunan Aktif Group ile ElektrikPort takipçilerini buluşturmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.



 

 


Aktif Group Hakkında
 

Mühendislik; bilgi, deneyim ve işini sevmekten geçer. Aktif Group 25 yılı aşkın tecrübesi ile en zor koşullarda sizlere en doğru ürün ve çözümü sunar.

Her projeye özgü özelleştirilmiş çözümler
► Zorlu koşullara dayanıklı ürünler
► Uluslararası standartlara uygunluk
► Gelişmiş test ve laboratuvar merkezleri
► 85’in üzerinde farklı ülkeye ihracat
► 3 farklı lokasyonda gelişmiş üretim hatları
► Sürekli iyileştirilen yöntemler
► Farklı markaların tecrübesi


 

Aktif Group, deneyimli kadrosunun yanında, yerel ve global partnerlerinin tecrübesini yüksek teknoloji ile buluşturuyor.




Aktif Group 25. Yıl Tanıtım 


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.