elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

4. PİTEK GÜNLERİ |
Kocaeli Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü

KOU IEEE Öğrenci Kolu, açılımı Profesyonel İş ve Teknoloji Günleri olan PİTEK GÜNLERİ ile 2 gün boyunca üniversite öğrencilerini kendi sektörlerine yön veren firmaların yetkilileriyle buluşturacak.



A- A+
24.12.2015 tarihli yazı 6964 kez okunmuştur.
IEEE Kocaeli Öğrenci Kolu Sizlere 4. PİTEK GÜNLERİ'ni Gururla Sunar
 
IEEE dünya çapında 150 ülkede 450.000’i aşkın üyesi bulunan, 900’ün üzerinde standartın belirleyici olan ve birçok teknik alanda otorite sayılan dünyanın en büyük teknik ve mesleki topluluğudur. Biz ise bu büyük topluluğun Kocaeli Üniversitesi öğrenci kolunu yürütmekteyiz. KOU IEEE Öğrenci Kolu teknik eğitim seminerleri, teknik geziler, sosyal aktiviteler, sosyal sorumluluk projeleri, teknik projeler, kişisel gelişim alanında uzman kişilerle ve sosyal hayatta tanınmış ünlü simalarla söyleşiler düzenler. KOÇ HOLDİNG, FORD, TURKCELL, VESTEL, VİKO, SIEMENS, ABB, MERCEDES-BENZ, ARÇELİK, ALSTOM, BORUSAN, EAE, ELEKTRA, EMERSON, KEBAN MÜHENDİSLİK, OBO-BETTERMANN, PELSAN, PHILIPS, ANEL GRUP, PHOENIX CONTACT,SCHNEIDER ELECTRIC gibi sektörün önde gelen firmaları etkinliklerimizin içerisinde yerlerini almaktadır.

İşte 4. PİTEK GÜNLERİ KATILIMCILARI:

KOÇ HOLDİNG Türkiye Pazarlama Mdr.
SIEMENS İş Mükemmelliği Türkiye Direktörü
KARİYERNET Kıdemli Etkinlik Yöneticisi
Fizikist Kurucuları
GİTTİGİDİYOR Ürün Pazarlama Müdürü
LINKEDIN Müşteri İlişkileri Yöneticisi
ÇALIK HOLDİNG Yöneticisi
HB ELEKRİK Genel Müdür  

Etkinlik Ücretsiz ve Sertifikalıdır.
 

Peki Şimdi Nedir Bu Pitek Günleri ?

Açılımı Profesyonel İş ve Teknoloji Günleri olan PİTEK GÜNLERİ 2 gün boyunca üniversite öğrencilerini kendi sektörlerine yön veren firmaların yetkilileriyle buluşturur. Öğrencilerimizin iş hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları öğretip, kariyer tavsiyeleri almasını, son çıkan teknolojilerin tanıtılmasını ve ünlü isimlerle bir araya gelmesini sağlar. Etkinliğimizin katılımcı kitlesi sadece Kocaeli Üniversitesi'nin öğrencileri ile sınırlı kalmayıp değişik üniversitelerden de katılımcı öğrencilerin yer alacağı bir organizasyondur. Sizler için 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür Ve Kongre Merkezi'nin kapılarını profesyonel iş hayatına aralıyoruz! Sektöre yön veren firmaların üst düzey yöneticileriyle tanışma fırsatı, kariyerinize yapacağınız yatırımlar ve ödüllü çekilişler sizleri bekliyor!  2 gün devam edecek etkinliğimizde ayrıca sosyal konuklarımız da olacak. Takipte kalın!

Bizi sosyal medyadan takip etmek isterseniz;

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.