elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yingli Solar’a “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” ödülü

Global kalite ve sertifikalandırma şirketi TÜV Rheinland 2015 yılında güneş panelleri arasında yaptığı verimlilik değerlendirmesi sonucunda Yingli Solar panellerini en verimli güneş paneli olarak seçti.



A- A+
25.04.2016 tarihli yazı 8115 kez okunmuştur.
TÜV Rheinland tarafından 5 yıldız verilen Yingli Solar, TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.


Yingli Solar Güneş Panellerine 5 Yıldız Verildi


Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, Yingli Solar olarak her zaman yüksek performansı ile ayrıcalıklı ürünler geliştirmeye, ürün kalitesini üst seviyelere çıkarmaya ve güneş enerjisi sektörünün gelişip güçlenmesi için tüm katkıyı sağlamaya devam edeceklerini belirterek TÜV Rheinland ödülünün büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını sözlerine ekledi.


15 farklı marka panel test edildi


TÜV Rheinland, 2015 yılı boyunca açık arazide kurulu gerçek güneş enerjisi santrallerinin işletim simülasyonunu oluşturarak, dünya çapında 15 farklı markanın güneş paneline enerji üretimi verimlilik testi uyguladı. Test süresi boyunca Yingli Solar panelleri watt başına en yüksek verimliliği göstermeyi başardı. Üstün performansı sebebiyle Yingli Solar panelleri testten 5 yıldız alarak “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” seçildi.


Yingli Solar’ın yeşil enerji misyonu


Uğur Kılıç, TÜV Rheinland tarafından verilen ödülün, gerçek koşullarda enerji üretiminde Yingli Solar panellerinin verimlilik performansının ne kadar yüksek olduğunu kanıtladığını söyledi. Kılıç ayrıca “Yingli Solar’ın misyonu “herkes için ekonomik yeşil enerji sağlamaktır”. Bu misyonu gerçekleştirmek için Yingli Solar, büyük santrallerin daha verimli çalışmasını sağlayacak ürünler sunarak, güneş enerjisi yatırımcılarının yaptıkları yatırımın en kısa sürede geri dönmesini sağlamaktadır.” dedi.


140 yıllık TÜV Rheinland güvencesi




Titiz ve güvenilir test sertifikasyonu ile tanınan ve 140 yılı aşkın süredir teknik hizmetler konusunda tüm dünyada güvenilir bir kurum olarak kabul gören TÜV Rheinland, güneş enerjisi bileşenlerinin laboratuvar ölçeğinde teknik testini ilk kez başlatan kurum ve 10 yıldan uzun süredir de dünyanın en büyük güneş paneli test etme ağına sahip.



Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç

 
Kaynak

Yingli Solar

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.