elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Weidmüller Türkiye, Bayileri ile Küba Keşfine Çıktı

Weidmüller Türkiye, her yıl düzenlemiş olduğu bayi seyahatlerine bir yenisini 02 – 09 Mayıs 2018 tarihlerinde Küba gezisi ile eklemiştir. Detaylar haberimizde...



A- A+
20.05.2018 tarihli yazı 3561 kez okunmuştur.

Weidmüller Türkiye'nin Küba Gezisi

Weidmüller Türkiye, her yıl düzenlemiş olduğu bayi seyahatlerine bir yenisini 02 – 09 Mayıs 2018 tarihlerinde Küba gezisi ile eklemiştir. 7 gün süren bu gezi kapsamında; Unesco’nun koruması altında olan barok tarzı binaları, ünlü Havana’nın Capitanes Generales Sarayı, Üniversite Binası Belediye Sarayı, Morro Kalesi, Ernest Hemingway’in kaldığı otel görülecek yerler arasında yer aldı. Bunun yanı sıra ünlü Küba purolarının ve Küba’nın ulusal içeceği olan romun üretildiği fabrikalar ziyaret edildi. Son olarak catamaran turu ile Küba’nın muhteşem doğası ve eşsiz doğal güzellikler gezildi.


►İlginizi Çekebilir: Enerji Analizörleri|Güç İzleme Cihazları

 


Geziye Weidmüller Türkiye Müdürü Birol Atay, Bayi Kanalı Müdürü Cengiz Kurt, Anadolu Bölge Satış Müdürü Mehmet Akgeyik ve İstanbul Bayi Müdürü Burak Korkmaz katılım sağladılar. Weidmüller ve elektrik sektörünün güçlü firmalarından olan bayileri için ilişkilerin daha da kuvvetlendirildiği keyifli bir organizasyon gerçekleştirildi.

Kaynak: