elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sokak ve Mağaza Aydınlatmasında Vestel LED Armatürler

Sokaklarda güvenlik için, mağazalarda ise ürünlerin renginin ve dokusunun doğru gösterilebilmesi için yeterli aydınlatma seviyesinin sağlanması oldukça önemlidir. Yeni ve hızlı gelişen, kısa sürede aydınlatma sektöründe yerini alan LED teknolojisi ile beraber, sokak ve mağaza aydınlatma uygulamalarında kullanılan armatürleri sizin için inceledik. Devamı yazımızda...



A- A+
23.05.2014 tarihli yazı 14482 kez okunmuştur.

Sokak Aydınlatması

Bu alanlarda aydınlatmanın yeterli seviyede olması; güvenlik açısından çok önemlidir. Vestel LED sokak aydınlatmaları ile güvenli seviyelerde aydınlatma, minumum enerji ile sağlanabilmektedir. Konvansiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip Vestel LED sokak aydınlatma ürünleri ile %80'e varan tasarruf sağlanabilmektedir.

 Yol ve sokak aydınlatmaları için kullanılabilen, yüksek enerji verimliliği ile enerji tasarrufu sağlayan Vestel LED Sokak Aydınlatması, şehir aydınlatması için yeni bir bakış açısı yaratıyor.

►İlginizi Çekebilir: Bir Başarı Hikayesi "  Mega Fabrikalar: Vestel"

LED'lerin sağladığı ışık kalitesi ile Vestel LED Sokak Aydınlatması yolları daha güvenli hale getirirken, şehir yöneticilerinin enerji tüketimini azaltma hedefine de yardımcı olmaktadır. Uzun kullanım ömrü ve düşük başlangıç maliyetli Vestel LED Sokak Aydınlatması, akıllı yönetim sistemiyle bakım ve onarım masraflarını da minimuma indirmektedir.



Ürün Teknik Özellikleri


IP67
 47W/5400 lümen,68W/7800 lümen,90W/10400 lümen, 128W/14800 lümen
 Armatür verimi >115lm/W
 Renksel geriverim indeksi >70
 Alüminyum kasa
 Düz temperli cam
 Dimming opsiyonlu
 Akıllı yönetim sistemi opsiyonlu

Ürün Ana & Ek Faydaları

 Yollarda gereken aydınlatma seviyesini minimum enerji harcamasıyla sağlayarak; güvenlik ve enerji verimliliğini aynı anda sunmaktadır.
 Kolay montaj ve bakıma uygun tasarım
 Uzun ömürlü
 Akıllı yönetim sistemi desteği ile uzaktan kontrol edebilme özelliği
Ek olarak monte edilecek sıcaklık, nem sensörleri ile saha geribildirimi alabilme özelliği



 

Mağaza Aydınlatması

Mağaza ürünlerini ön plana çıkarmak için doğru aydınlatma çok önemlidir. Tekstil reyonlarında ürünlerin rengi ve dokusunu müşteriye doğru gösterebilmek önemlidir. Bunun için renksel geriverimi yüksek ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Mağazalarda kaliteli bir alışveriş ortamı LED aydınlatma ile sağlanabilmektedir.

   Şekil 1: Konvensiyonel aydınlatma ürünlerine kıyasla daha yüksek ışık kalitesine sahip Vestel LED aydınlatma ürünleri ile aydınlatmadan kaynaklanan enerji harcamalarında %80'e varan tasarruf sağlanabilmektedir.

►İlginizi Çekebilir: Adnan Menderes Havaalanı Vestel LED Teknolojisi ile Aydınlanıyor



Vestel LED Aydınlatma, LED Ray Spot ile mağaza aydınlatmasını LED teknolojisi ile tanıştırıyor. Metal halide ray spotlara oranla daha uzun kullanım ömrüne sahip Vestel LED Ray Spot, 1900 lm ve 3400 lm'lik seçenekleri ve dimming özelliği ile farklı ışık şiddetine ihtiyaç duyulan projelere çözüm sunuyor.

Teknik Özellikler


21W/1900 lm, 36W/3400 lm
 4000K
 Armatür verimi > 94 lm/W
 Renksel geriverim (CRI) indexi >80
 Dim edilebilme özelliği
 30.000 saat ömür
 
1-10 V kademesiz olarak analog dimming sağlanır. Işık çıktısının %10'u ile %100'ü arasında ki herhangi bir seviyenin ayarlanabilmesine izin verir.

   Şekil 2: LED teknolojisine sahip Led ürünler, metal halide gibi konvensiyonel ürünlere göre daha uzun ömürlere sahiptirler.
 
KAYNAK

 
 
Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır