elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Adnan Menderes Havaalanı Vestel LED Teknolojisi ile Aydınlanıyor

İzmir Adnan Menderes Havaalanı Yeni İç Hatlar Terminali açılışını Vestel LED Aydınlatma ürünleriyle yaptı. Vestel Led Downlight ve Park Aydınlatma armatürleri kullanılan projede enerjide verimlilik, aydınlatmada kalite hem de çevreci bir teknoloji kullanılıyor.



A- A+
14.05.2014 tarihli yazı 11795 kez okunmuştur.
İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Yeni İç Hatlar Terminali yolcularını Vestel LED aydınlatma ürünleriyle karşılamakta. Bu proje kapsamında Vestel, homojen-doğal ışık sağlayan aydınlatma ürünleriyle hem çevreyi koruyor hem de kaliteli bir ortam sağıyor.

Resim 1: Vestel LED tarafından uygulanan LED Aydınlatma Sisteminin Kullanıldığı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali Bagaj Bölümü
 
Proje kapsamında kapalı alanda 540 adet 8” inch Vestel Downlight, otopark alanında ise 107 adet 90 Watt park aydınlatması kullanıldı.
 
LED aydınlatma tercihi sayesinde minimum enerji harcanarak doğal kaynakların aşırı tüketimi böylece engellenmiş oldu. Hem çalışanlar hem de yolcular için kaliteli ve uzun ömürlü bir çözüm sunuldu.

Resim 2: Vestel LED tarafından uygulanan LED Aydınlatma Sisteminin Kullanıldığı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Otopark Bölümü
 
LED aydınlatma teknolojisi, havalimanları gibi büyük projeler başta olmak üzere; ev ve sokak aydınlatmasında geleceğin trendi olarak görülüyor.
Vestel LED Downlight Ürünlerini İncelemek İçin Burayı Tıklayabilirsiniz.

 

Endüstriyel Aydınlatmada Highrack Modeli

Endüstriyel aydınlatma konusunda yaptığı çalışmalarla kaliteli ve verimli çözümler sunan Vestel, endüstriyel aydınlatma ürünlerine HIGHRACK modelini de ekledi.
 

Bu modeli ile metal halide lambalara göre daha uzun bir kullanım ömrü sunan Vestel, projelere uygun şekilde modül açısının ayarlanmasına olanak sağlayan mekanik tasarımı ile  de ayrıca ön plana çıkmaktadır.

Teknik Özellikleri


► 1051 lm/W Armatür Verimi
► 4500 K Renk Sıcaklığı
► 95 W - 1000 lm
► 130 W - 12500 lm
► 180 W - 1900 lm
► 70 Renksel geriverim (CRI)
► 35.000 Saat ömür




Kaynak:

►Vestel LED
Cumali ÖZEL Cumali ÖZEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır