elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens SIDOOR Yenilikçi Kapı Kontrol Sistemleri

Hem endüstride hem de akıllı alt yapı projelerin de sürdürülebilir performansa sahip, verimli, hassasiyeti yüksek, güvenli ekipmanların kullanımı her geçen gün daha da önemli hale gelmektedir. Siemens SIDOOR, ulaşım, asansör ve endüstriyel uygulamalarda çeşitli uygulama seçenekleri ve avantajları sunan otomatik kapı kontrol sistemidir. Daha hızlı hızlanma, yumuşak frenleme ve eşit kapı hızı tutarlılığı elde etmek için akıllı mekanik tasarım ve yenilikçi sensör geri bildirimi vb özelliklerin detayları içeriğin devamında



A- A+
12.08.2022 tarihli yazı 3308 kez okunmuştur.
Hem endüstride hem de akıllı alt yapı projelerin de sürdürülebilir performansa sahip, verimli, hassasiyeti yüksek, güvenli ekipmanların kullanımı her geçen gün daha da önemli hale gelmektedir. SIDOOR, otomatik kapı kontrol alanında 25 yılı aşkın tecrübenin sonucudur. Kurulum hızlı ve verimlidir, servisi kolaydır ve devreye alma otomatiktir. SIDOOR ayrıca güvenlikle ilgili bir dizi özellik sunar. Acil durumlarda hayat kurtarmak için tasarlanmıştır.



 

Kolay Kurulum, Sürdürülebilir Yüksek Performans, Hassasiyet ve Sağlamlık


Önemli ölçüde artan hizmet ömrü, daha düşük gürültü seviyeleri ve daha yüksek güç yoğunluğu gibi avantajlar sunar. Siemens SIDOOR, daha hızlı hızlanma, yumuşak frenleme ve eşit kapı hızı tutarlılığı elde etmek için akıllı mekanik tasarım ve yenilikçi sensör geri bildirimi gibi öne çıkan özellikleri ile kullanıcıya benzersiz avantajlar sunmaktadır. Sadece 1 düğmeli bir devreye alma kolaylığı sunduğu gibi, denetleyici modülünü geliştiren otomatik öğrenme modu ile devreye alma sırasında akıllı kontrolörümüz kapı sisteminin optimum sürüş özelliklerini, kontrol edilen kapının ağırlığını, tahrik bileşeninin ataletini ve herhangi bir doğal sürtünme otomatik hesaplanarak kaydedilir. Bu sayede, kapınızın performansını günler, haftalar ve günler boyunca en üst düzeye çıkarmak için her döngüde izlenir. Bu sayede tahrik edilen sistemin sürdürebilir maksimum performans da çalışması sağlanır.



 

Asansör Uygulaması için SIDOOR Ürün Portföyü




 

Önleyici, Koşul Odaklı Bakım



Siemens MindSphere ve MindApps Kullanımı



Kısa süreli kesintiler olması durumunda gereksiz geri dönüşün azalması
► Daha hızlı ve basitleştirilmiş evreye alma
► Daha iyi analiz seçeneği
► Parametre ataması
► Asansör kontrolörü aracılığıyla zemine veya zamana göre kontrol edilebilir standart uyumlu devreye alma





Yazar: Rasim Özgür

Siemens Dijital Endüstriler Hareket Kontrol İş Birimi Ürün Yöneticisi

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar