elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact'tan Profibus Konnektörü ve Kablo Kanalı Kampanyası

Phoenix Contact, teknoloji ile birlikte sürekli gelişen ve dijitalleşen mühendislik sektörünün ihtiyaçlarını geniş ürün yelpazesiyle karşılamaya devam ediyor. Sektörün ihtiyaçlarını karşılamak adına kampanyalarda düzenleyen Phoenix Contact'ın müşterilerinin hizmetine sunduğu son çalışma, Kablo Kanalı ile Profibus Konnektörü kampanyası oldu. Kampanyalarla ilgili teklif almak için teklif@phoenixcontact.com adresine mail atabilir veya 0216 481 76 78 numaraya faks çekebilirsiniz. Kampanyalarla ilgili detaylar haberin devamında...



A- A+
31.07.2019 tarihli yazı 7134 kez okunmuştur.

Mühendislik sektörüne yönelik çözümlerini, geniş ürün yelpazesiyle durmaksızın sunmaya devam eden Phoenix Contact sektör için sunduğu çözümleri, düzenlediği kampanyalarla taçlandırıyor. Phoenix Contact'ın güncel kampanyaları arasında ise Profibus Konnektörü ve Kablo Kanalı kampanyası yer alıyor. 
 

Profibus Konnektörü Kampanyası 

Koruma sınıfında güvenli ve kolay bağlantı sunması sebebiyle sektörün gözde ürünleri arasında yerini alan Profibus Sistemlerini müşterilerine daha kolay ulaştrmak isteyen Phoenix Contact, Profibus Konnektörleriyle ilgili kampanya başlattı. Bağlantı teknolojileri için sunduğu yenilikçi, eşsiz çözümlerle sektörün lider firması olan Phoenix Contact'ın Profibus Konnektörü Kampanyası 08.07.2019- 09.08.2019 tarihleri arasında sizlerle olacak.  


50 adet üzeri siparişlerinizde Phoenix Contact satış temsilcisi ya da Satış Destek Sorumlusu ile görüşünüz, teklif almak için
tıklayınız.



Hemen teklif almak için teklif@phoenixcontact.com adresine mail atabilirsiniz...

Kampanya ile ilgili teklif almak için bir diğer seçeneğiniz ise 0216 481 76 78 numarasına faks çekmek olacak. 
 


Profibus Sistemlerinin Özellikleri


Profibus Sistemleri ile güvendesiniz. 

Özellikle PROFIBUS sistemleri için birçok farklı tipte hızlı bağlantılı fişler tasarlayan Phoenix Contact, PROFIBUS sistemleri ile müşterilerine pek çok avantaj sunuyor. Bunlar gelen ve giden bus kablolarını hızlı ve elverişli şekilde bağlamanızı sağlar. Ürün gamı tüm PROFIBUS uygulamaları için hızlı bağlantılı fişleri kapsar:

Kolay montaj – kumanda panonuzda güvenli komponent montajı sağlar ve kablo güzergahlarını belirginleştirir.
 


Avantajlarınız


► Her PROFIBUS cihazı için hızlı bağlantı 90° PROFIBUS konnektör fişi
► 90° PROFIBUS konnektör fişi
► 35° ve 90° açılı kablo girişi Eksenel kablo girişi İlave programlama arayüzü
► Entegre, anahtarlanabilen sonlandırma dirençleri

PROFIBUS kablolarında fişleri tek ve çok telli bakır kablolarla kullanabilirsiniz. Tüm versiyonlarda entegre sonlandırma direnci mevcuttur. Kayar anahtar dışarıdan sonlandırma direncini aktive etmenizi sağlar.
 

Hediyeli Kablo Kanalı Kampanyası


Phoenix Contact, Kablo Kanalları ile kolay montaj ile kumanda panonuzda güvenli montaj kolaylığı sağlayarak, kablo güzergâhlarınızı belirginleştiriyor. 


Bu kampanya ile tek seferde net 3000 TL ve üzeri kanal siparişlerinize 1 adet 1212474 CUTFOX-CD kanal kesme makası hediye edilecektir.

Özel kampanya fiyatları için Phoenix Contact Satış Sorumlusu ya da Satış Destek Sorumlusu ile görüşebilirsiniz. Kampanya ile ilgili teklif almak için tıklayınız


Hemen teklif almak için teklif@phoenixcontact.com adresine mail atabilirsiniz...
 

Phoenix Contact'ın kablo kanalı kampanyası 24.06.2019- 30.09.2019 tarihleri arasında sizlerle olacak. 30 Eylül'e kadar kampanyayı kaçırmayın. 
 

 

 


Kablo Kanalının Sunduğu Avantajlar


► Fonksiyonel kumanda panosu yapısı sayesinde kolay kullanım
► Elverişli montaj cihazları sayesinde zaman kazancı
► Kablo kanalları ile kumanda panonuzda düzen
► Kapsamlı ürün gamı sayesinde her şey tek kaynaktan tedarik edilir


Kaynak:
 
     

                                                        

                   
 
 

 

 
Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır