elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Microsoft Hololensi Tanıttı

Microsoft Windows 10 işletim sistemiyle çalışan HoloLensi tanıttı. Hololens artırılmış gerçekçilik vardır. Microsoft Hololens ile fiziksel yerlerde, mekanlarda yapılacaklar ile entegre eden yüksek çözünürlükle hologram getiriyor. Hologramlar her gün yapamadığımız işleri yapmayı sağlayacaktır.



A- A+
23.01.2015 tarihli yazı 8799 kez okunmuştur.
Microsoft Hololens ile gerçekçilikle hologramı harmanlayarak ortaya koymaktadır. Hologramlar yaratıcılık, öğretmek ve öğrenmek için daha verimli bir şekilde ve işinizi görselleştirmek, fikir paylaşmak için daha etkili bir şekilde ortaya koyacaktır.
 



İlginizi Çekebilir: Google Glass Ön Sipariş İçin Hazır

 
Hololens giyilebilir ekranı sayesinde etrafımızdaki hologramları görmenize imkan sağlıyor. İlk kez hologramlar yaşamın pratik aracı olacaktır. Microsoft hololens gerçek dünya ile harmanlanmış üç boyutlu hologramlar ile etkileşim sağlayarak artırılmış gerçekçilik ve sanal gerçekçiliğin ötesindedir
 
Hololens ile odanızda holografik projeler ve oyunlarla uğraşmamızı sağlayacaktır. Uzaktan meslektaşlar ile ortak projeler üzerinde işbirliği yapabileceklerdir. Hologram bilgisayarlardan sonraki evre olarak adlandırılmaktadır. Zihin, donanım, yazılım ile mühendisler bu yolla kendilerini daha çok geliştireceklerdir.



 

Kaynak
►mashable.com
►microsoft

KÜRŞAT BOZYEL KÜRŞAT BOZYEL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.