elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

LinguaLeo - Çevrimiçi İngilizce Eğitimi

Yaz tatili özellikle öğrenciler ve kendini geliştirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Fırsatları değerlendirecek olanlar için özel bir haberimiz var. İnsanların yabancı dil öğrenimlerine yardımcı olmak amacıyla çevrimiçi olarak hizmet veren LinguaLeo, Rusya ve Brezilya’dan sonra Türkiye’de de açıldı. Açılışa özel Türk kullanıcılarına da bir sürpriz yapan LinguaLeo birbirinden güzel eğitimlerinin tamamını üye olanlara 3 ay boyunca ücretsiz vereceğini duyurdu. Detaylar haberimizde…



A- A+
24.06.2014 tarihli yazı 16148 kez okunmuştur.

LinguaLeo - Çevrimiçi İngilizce

İnsanların yabancı dil öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla genç girişimci Aynur Abdulnasyrov ve geliştirici ekibiyle 4 yıl önce kurulan LinguaLeo verdiği etkili ve etkileşimli hizmeti ile Rusya ve Brezilya’dan sonra ülkemize de güzel bir giriş yaptı. Ülkemize bir de süpriz yapan LinguaLeo üye olanlara 3 Aylık Gold Üyeliği vererek içinde barındırdığı tüm kurslardan ücretsiz yararlanabileceğimizi açıkladı.

İngilizce dilbilgisinden kelime ezberlemeye, video ile eğitimden cümle alıştırmalarına kadar geniş bir hizmeti içinde barındıran LinguaLeo, “Çalışıyorum ama konuşacak kimse yok” diyenlere de güzel bir çözüm de yapmış. Bu hizmeti alan yerli veya yabancı diğer insanlarla etkileşime geçerek sohbet imkânı veriyor…

LinguaLeo Facebook adresine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

LinguaLeo Websitesine ulaşarak üye olmak için Buraya Tıklayınız.

Ayrıca LinguaLeo’ya Web haricinde, Android, iOS, ve Windows mağazalarından erişebilirsiniz.



LinguaLeo Üye Olmak ve Eğitimlere Başlamak

İngilizce eğitiminize başlamak için üye olacağınız LinguaLeo web sitesine girdiğinizde karşılaşacağınız sayfa aşağıdaki resimde gösterilmektedir. Bu siteyi inceleyip daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.


 
Üye olup eğitimlere başlamak için “Ücretsiz Üye Ol” butonuna tıklamanız gerekiyor. Tıkladığınızda alt taraftaki görülen resim karşınıza gelecek. Gösterilen yerden hesap oluşturup üye olabilirsiniz. Unutmayın 30 Haziran’a kadar üye olursanız 3 Aylık Gold Üyelik sizi bekliyor olacak.
 


Üye olduktan sonra LinguaLeo size bir test yapıcak. Yapacağınız bu test ile seviyeniz ölçülecek ve ölçülen seviyenize uygun tavsiyelerle çalışmalara başlayabileceksiniz.
 


 
Yaptığınız çalışmaların profilinizde günlük tutması ile de neler yaptığınızı ve ne kadar tecrübe kazandığınızı da görebilirsiniz. Zamanınızı ayarlayarak günlük ne kadar çalışmanız gerekeceğini ve ne kadar çalıştığınızı görebilirsiniz.
 


 
Ayrıca “Çalışıyorum ama konuşacak kimse yok” diyenleri de düşünen LinguaLeo, konuşma pratiği yapmanızı sağlayacak diğer kullanıcılar ile sohbet imkanını da düşünmüş. Bunun bir eğitim olduğunu unutmayın :)
 

 


Kaynak:
LinguaLeo
Doğukan KAYGUSUZ Doğukan KAYGUSUZ Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.