elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager Grup, Elektrik Kablolamada Uzman İtalyan Pmflex’i Satın Aldı

Enerji yönetim, depolama ve dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar birçok alanda teknoloji odaklı ürün ve hizmetler geliştiren Almanya merkezli Hager Grup, İtalyan elektrik boruları uzmanı Pmflex’i satın aldı.



A- A+
22.01.2024 tarihli yazı 1163 kez okunmuştur.
Hızla büyüyen enerji piyasası ve geleceğin enerjisi elektrik alanı için etkin sistemler geliştiren Hager Group; enerji yönetimi, elektrik tesisatı ve bina otomasyonu alanlarındaki uzmanlığını genişletme vizyonu ile Avrupa'nın önde gelen elektrik tesisatı boru üreticisi Pmflex’i bünyesine kattı.
 

 

“Altyapı sistemlerinde daha kapsamlı çözümler sunacağız”


Satın almaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hager Grup Türkiye Genel Müdürü İlker İşgör, "Hager Grup olarak, akıllı evler, bina otomasyonu, güvenlik ve kablo sistemleri ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerinde liderliğimizi sürdürerek önemli başarılar elde ediyoruz. Sektördeki liderliğimizi daha da ileri taşıma hedefi çerçevesinde, Avrupa'nın önde gelen elektrik tesisatı boru üreticisi Pmflex’i bünyemize katarak bu alandaki etkinliğimizi daha da güçlendirdik. Bu satın alma ile birlikte Pmflex'in çözüm gücünü de bünyemize katarak entegre bir marka haline geldik. Böylece, konut ve ticari yapıların enerji alt yapısının tarafında tek marka olarak kapsamlı çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Bu stratejik yatırım ile kablo kanalları sistemini daha da geliştirecek ve müşterilerimize tüm altyapı sistemlerinde kapsamlı çözümler sunma kapasitemizi artıracağız.” diye konuştu.

Dünya genelinde 14 bin üzerinde çalışanı, 2.8 milyar Euro cirosu, 22 üretim merkezi bulunan ve 136’dan fazla ülkeye ürün ve hizmetlerini ulaştıran Hager Grup bu yatırımla birlikte kablo kanalları sistemlerindeki portföyünü güçlendirerek, müşterilerinin elektrik altyapı sistemlerine tek noktadan çözüm sağlayacak.


 

Hager Group Hakkında:


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 14.500 çalışana ve 2.8 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'dan fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

Kaynak:




      

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.