elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

E-Line KY-S Busbar |
Aydınlatma ve Düşük Güç Busbar Sistemi

EAE Busbar ürün gruplarından, E-Line KY-S Busbar Kanal Sistemleri binalarda ve endüstri tesislerinde 25A, 40A veya 63A trifaze ve / veya monofaze enerji ihtiyacı olan Aydınlatma ve priz devreleri ile küçük elektrikli makine ve cihazları beslemek üzere tasarlanmıştır. E-Line KY-S Busbar | Aydınlatma ve Düşük Güç Busbar Sistemi hakkında detaylar yazının devamında...



A- A+
03.03.2022 tarihli yazı 15962 kez okunmuştur.
KY-S Busbar ile 10A ve 16A çıkış fişleri, 32A çıkış kutuları dünyadaki en son teknoloji kullanılarak tam otomatik makinelerde ISO 9001 standardına uygun ve belgeli kalite güvence sistemi ile üretilmektedir. Ürünler, IEC 61439-6’ya göre tasarlanmış ve test edilmiştir. Standart üretimde busbar gövdesi pregalvaniz sac olup, isteğe bağlı olarak RAL 7038 renkte boyalı olarak da üretilebilmektedir.
 



Busbar Çıkış Kutusu ve Fişleri


KY-S busbar sistemlerinin çıkış fişleri, hatalı kullanımı ve çarpılmayı engellemek amacıyla farklı adres yapıları ile tasarlanmıştır.

Tüm fişler ve kutular sadece bir yönde busbar sistemine takılacak şekilde imal edilmektedir. Bu da hatalı faz kullanımını engeller.


 


 



 

Emniyet


Çıkış fiş ve kutularının toprak kontakları, busbara takılması sırasında önce temas eder, çıkarılırken ise teması en son kesilir.
 

Fiş ve Kutuyu Tanımlayan Renkler


Fiş ve kutularda kapak, gövde, kulak ve kablo giriş rakoru renkleri, faz, fonksiyon ve özellikleri rahatça görebilmeniz için farklı renklerde tasarlanmıştır.
 



Hızlı, Kolay ve Güvenli Montaj


Mekanik ve elektrik süreklilik, gümüş kaplı yaylı kontakların bulunduğu ek yapısının birbiri içine doğru sürülmesi ile tek hareketle sağlanır.
 


Kilitlemenin sabitlenmesi için hiçbir cıvata sıkmanız gerekmez. Sehim ve esnemeyi engelleyen ek yapısı montajı için herhangi bir işleme ve alete gerek duyulmaz.


 


Kalay Kaplı İletkenler ve Gümüş Kaplı Kontak Yapısı


Bakır iletkenler tam boy kalay kaplanarak, Bakır Oksit oluşumu engellenmiştir. Çıkış fiş ve kutularının kontakları gümüş kaplı olup, bu proses ile kontak dirençleri minimuma indirilmiştir.

Çelik yay takviyeli lale formundaki fiş ve kutu kontakları, busbar içindeki iletkeni iki yüzeyden ve maksimum kuvvet ile sıkıştırarak sorunsuz akım iletimi sağlar.

 

 
 


Ürün Kullanım Özellikleri




 



KY-S Busbarın Avantaj ve Özellikleri


► 25A, 40A, 63A, Akım kademeli bakır iletken

► Tek gövde içerisinde tek taraflı 6 iletkene kadar farklı iletken sayısı seçeneği

► Galvanizli sac üzeri, talep halinde RAL 7038 elektrostatik fırın boyalı gövde yapısı

► Standart olarak 3m’lik 1 boy Busbar üzerinde tek taraflı 3 adet çıkış penceresi, 1m’lik 1 boy Busbar üzerinde tek taraflı 1 adet çıkış penceresi bulunmakta,

►  Ek noktalarında geçmeli tip ek kapağı, vidasız ve herhangi bir el aleti gerektirmeden kolayca monte edebilmeyi sağlamakta,

► Kalay kaplı bakır iletkenler üzerinde tam boy alev iletmeyen halojen free izolasyon

► Gümüş kaplı yaylı kontaklar ile montajı kolay, geçiş dirençlerini minimuma indiren, azami yüklenmelerde kontakların aşırı ısınmasını engelleyen ek yapısı

► Fazlara göre farklı renklerde özel kilit mekanizmalı çıkış fişleri

► Çıkış fiş ve kutularda, hatalı kullanım ve çarpılmayı engellemek amacıyla farklı adresleme yapıları ile tasarlanmıştır.

► Fiş ve kutularda; kapak, gövde, kulak ve kablo giriş rakoru renkleri, faz, fonksiyon ve özelliklerin rahatça görülmesini sağlamak için farklı renkler kullanılmıştır.

► Esnek dönüş modülleri ve aksesuarlar ile tüm bina içi tavan, duvar ve kolon uygulamaları ile uyumlu

► Temiz toprak CPE seçeneği (Clean Earth)

► IP55 koruma sınıfı


Detaylı bilgi için tıklayınız. 



Daha fazlası için aşağıdaki videoları izleyiniz.
 






Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar