elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Boğaziçi Çevre Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen Boğaziçi Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor.



A- A+
06.12.2022 tarihli yazı 8471 kez okunmuştur.
Geçtiğimiz yıl Manga, Fazıl Say gibi ünlülerin yanı sıra Şişecam, ETİ, NTV, TEMA gibi çeşitli kurum ve kuruluşların ödül aldığı bu prestijli ödül töreni bu yıl 16 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Albert Long Hall’de gerçekleşecek.


Çevreve sürdürülebilirlik temasında yılın en prestijli ödüllerinden biri olan Boğaziçi Çevre Ödülleri’nde, halk ve jüri oylamasıyla değerlendirilen 18 farklı kategorideki ödüller, bu muhteşem gecede sahiplerini bulacak.


Sen de Boğaziçi Çevre Ödülleri için oy ver, insanlığa doğayı korumada örnek olacak şirketlere ve şahıslara destek ol! Bu özel geceyi canlı izleme fırsatını kaçırmamak için bilet almayı unutma!



Oylama ve biletler için: http://www.buec.boun.edu.tr/#/bogazicicevreodulleri

 

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü Hakkında


Teknolojinin çeşitli dallarını Boğaziçi Üniversitesi'nde tanıtmayı ve sevdirmeyi kendisine misyon edinerek yola çıkan kulübümüz günümüzde mühendislik dallarının yanı sıra her bölümden 1000+ üyesi ve katılımcısıyla “herkes için teknoloji” fikrini benimsemiş ve odağını genişletmiştir. Bu amaç doğrultusunda Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu olarak yıl boyunca kariyerden teknolojiye, sosyal sorumluluktan sürdürülebilirliğe çok çeşitli alanlarda etkinliklerini sürdüren ve bugüne dek yüz binlerce öğrencinin hayatına dokunan bir kulüp olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.