elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Asfora EM Anahtar Priz Serisi

Schneider Electric piyasaya sunduğu ürün gruplarında, mümkün olduğu kadar yeşil çevreye duyarlı ve sürdürülebilir olmaya özen göstermektedir. Asfora EM de diğer anahtar-priz serileri gibi yeşil çevreye duyarlıdır ve sürdürülebilirdir.



A- A+
26.05.2022 tarihli yazı 7296 kez okunmuştur.

Günlük Tarzınıza Uyum Sağlayacak Bir Seri | Asfora EM


Asfora EM, bugünün bir anahtar-priz serisinden beklenen her şeyi karşılar. Çeşitli fonksiyonlara sahip Asfora EM serisi sayesinde;

Ortam aydınlatma ve jaluzi kumanda kontrolüyle, iç mekan ışıklarını ayarlayarak evinizin havasını kontrol edebilir ve doğal bir ortam yaratabilirsiniz.
Elektrik ve haberleşme prizleriyle, oyun konsolundan televizyon/videoya veya en sevdiğiniz müziği dinlemeye kadar çeşitli aktiviteler için bağlantı desteği sağlayabilirsiniz.

Bütün Asfora EM ürünleri, en son standartlarla uyumludur ve yıllar boyu sürekliliğini sağlayacak şekilde sağlam maddelerden üretilmiştir.

 

Asfora EM anahtar-priz serisi, konutlar için idealdir

 
 
 

 

 
Asfora EM Hayatı Kolaylaştırır
 
Şık ve zarif tasarımlarıyla Asfora ürün grubu günümüzde bir anahtar-prizden beklenen her şeyi sunmaktadır. Yalnızca göze değil dokunma duyusuna da hitap edecek şekilde tasarlanmış olan Asfora'nın anahtar-prizleri kullanım kolaylığı ve geniş bir yelpazedeki gündelik işlevleri kullanıcılar tarafından çok beğenilmektedir.
 


Aydınlık ve Rahatlık

Her bir odaya ve günün her saati için özel aydınlatma ambiyansları oluşturarak yaşam alanlarınızdan mümkün olan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.
 

Bağlanabilirlik

Asfora ile dijital dünyayı avuçlarınızda tutabilirsiniz. Her türlü medyaya tek bir jaktan ulaşabilir ve evde tek bir kaynaktan müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.
 

Koruma

Çocuklu ailelere enerjili parçalarla teması engelleyen çocuk korumalı prizler tavsiye edilmektedir. Banyo ve mutfaklarda genellikle su sıçramalarına karşı IP44 ürünlerin kullanılması gereklidir.
 
 
Ürün çevresel profilinin olması ve içerisinde kimyasalların yer almaması, RoHS (Restriction of Hazardous Equipments / Çevreye Zararlı Maddelerin Kısıtlanması) ve REACh (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals / Kimyasal Maddelerin Kaydı, Değerlendirilmesi, İzin Verilmesi ve Sınırlandırılması) direktifleriyle uyumlu olmasından dolayı Green Premium unvanına sahiptir.

Yaşam alanlarından başlayarak çalışma alanlarına kadar devam eden bu yolculukta, Schneider Electric, konforlu bir işlevselliği ve sürdürülebilirliği Asfora EM ile sağlıyor.

Asfora EM serisi; anahtarlar için stil sahibi mekanizmalara, iç mekan ve alan aydınlatması için dimmerlere, jaluzi kumanda anahtarlarına ve TV/R/SAT, enerji, data ve hoparlör prizlerine sahiptir. 

 


Faydalar
 
► Bütün Asfora EM ürünleri, en son standartlarla uyumludur ve yıllar boyu sürekliliğini sağlayacak şekilde sağlam maddelerden üretilmiştir.
► Ortam aydınlatma ve jaluzi kumanda kontrolü için olan mekanizmalar sayesinde doğal ve iç mekan ışıklarını ayarlayarak evinizin havasını kontrol edebilirsiniz.
► Elektrik ve haberleşme prizleri, oyun konsolundan TV/video’ya ve en sevdiğiniz müziği dinlemeye kadar çeşitli aktiviteler için bağlantı desteği sağlar.
► Asfora EM serisi, Schneider Electric’den beklenen kalitede bir malzeme sunar.
► Bütün Asfora EM ürünleri, emniyet ve sürdürülebilirlik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve bu sayede dayanıklıdır ve sağlamdır.
► Kapaklı (IP44) prizler de mevcuttur.
► Ayrıca, ışıklı anahtarlar sayesinde, aydınlatma anahtarları karanlıkta kolayca bulunabilir.


Asfora Kataloğu'nu incelemek için tıklayınız.



Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar