elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Teknik Gezi
( Tedaş, Schneider Electric, Siemens ) |
YTÜ Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü

YTÜ Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü, 15-16-18 Nisan tarihlerinde TEDAŞ, SCHNEIDER ELECTRIC ve SIEMENS gibi sektöründe öncü firmalara teknik gezi organizasyonu gerçekleştiriyor.



A- A+
13.04.2014 tarihli yazı 14921 kez okunmuştur.
Yıldız Teknik Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü 2013 yılı Mart ayında kurulduğu günden bugüne üniversite sanayi iş birliğinin artması yönünde birçok şirket ile proje çalışmaları ve teknik gezi organizasyonu gerçekleştirdi. Bununla birlikte öğrencilerin farklı sektörleri tanıması amacıyla teknik gezilere önem veren Ar-Ge ve İnovasyon Kulübü, bu dönem teknik gezilere yeni bir bakış açısı getirerek her teknik gezi için gidilen şirketten o sektörle ilgili eğitim alınması şeklinde planladı. Ayrıca bu organizasyonlar ile öğrencilerin, şirketlere staj ve iş başvurusu hakkında sorularını da sorarak şirketleri daha yakından tanıması amaçlanıyor. 
 


 


► İlginizi Çekebilir: Teknik Gezi ve Teknik Eğitim



Sektöründe öncü birçok firma ile hem teknik gezi hem de eğitimlerin alınmasıyla öne geçiyoruz sloganını kullanarak birçok teknik gezi organizasyonu gerçekleştirdi15 Nisan tarihinde TEDAŞ Tuzla, 16 Nisan tarihinde SCHNEIDER ELECTRIC Çayırova ve 18 Nisan tarihinde SIEMENS Gebze tesislerine yapılacak teknik geziler için de başvuruları internet sitesi üzerinden devam almaktadır. 



Ar-Ge ve İnovasyon Kulübünü aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.



      



İsmail Kaya İsmail Kaya Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.