elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Türkiye SIVACON Günlerinde Pano Partnerleri ile Buluştu

Sürdürülebilirlik ve dijitalleşme alanında öncü şirketlerden Siemens Türkiye, Sivacon Günleri etkinliği ile sektör paydaşlarıyla bir araya geldi. #EnerjimizBir sloganı ile 11-18 Ekim tarihlerinde Ankara, İzmir ve İstanbul’da düzenlenen etkinlikte Sivacon S8 Panolarının lansmanı yapıldı.



A- A+
26.10.2022 tarihli yazı 2805 kez okunmuştur.
Yenilikçi çözümleri ve teknolojik altyapısı ile sektörün beklentilerine yanıt vermeyi amaçlayan Siemens Türkiye, Sivacon S8 Panoları ile öne çıkıyor. Siemens Türkiye, Sivacon Günleri kapsamında düzenlenen lansmanda Sivacon S8 Panolarında sunulan cebri havalandırmalı ve çift kesicili pano tasarımlarının sektöre getireceği yenilikleri de pano sektörü paydaşları ile paylaştı. Siemens mühendisleri, TIP olarak sunulan hizmetler, şartname oluşturma, 3WL ve 3WA açık tip şalter ürün seçimlerinin yanı sıra Siemens Türkiye’nin dijital platformu DigiOneNow’un hakkında bilgileri de katılımcılara aktardı.



Pano partnerlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Sivacon S8, EAE BUSBAR modülleri ile yapılan özel tasarım çözümleriyle dikkat çekerken, TIP testli IEC normlarına uygun kullanılabilirliği ile de sektör paydaşlarına daha rekabetçi olabilme imkânı sağlayacağını gösterdi.

Siemens Türkiye Elektrik Ürünleri iş birimi tarafından organize edilen etkinlik, katılımcıların interaktif olarak yer aldığı bilgi yarışması sonrasında düzenlenen lansman yemeği ile son buldu.




Kaynak:

 



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.