elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric Yeni Kompakt Şalter Ürün Grubu GoPact MCCB’yi Sektöre Sundu

Schneider Electric'in özel olarak tasarlanmış yeni kompakt devre kesici serisi GoPact MCCB, güç dağıtım sistemlerinizin koruma ihtiyaçları için rekabetçi ve güvenilir bir çözümdür. GoPact MCCB, kapsamlı aksesuar portföyü ve basitleştirilmiş kullanımı ile standart uygulamalarda dayanıklı güç kaynağı sağlar. Schneider Electric, yeni nesil ürün grubunun tanıtımı için iş ortaklarına özel bölgesel etkinlikler gerçekleştirdi. Bu kapsamdaki buluşmaların ilki 25 Ekim’de, İstanbul’da düzenlendi.



A- A+
01.12.2022 tarihli yazı 3540 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, yeni kompakt tip devre kesici serisi GoPact MCCB’yi sektöre tanıttı. Yeni kompakt tip şalterler; sağlam, güvenilir ve rekabetçi fiyatlı bir çözüm olarak pano üreticileri başta olmak üzere Schneider Electric iş ortaklarına önemli bir rekabet avantajı sağlıyor; işlerini kolay, kârlı ve sürdürülebilir hale getiriyor. Kapsamlı bir aksesuar portföyüne sahip olan yeni seri, elektrik uzmanlarının hızlı bir şekilde seçim ve uygulama yapmasına imkan veriyor. Kritik olmayan uygulamalar için GoPact MCCB 16A’dan - 800A’ya geniş ürün portföyü ile uçtan uca çözüm sunuyor.



 

Schneider Electric, yeni GoPact MCCB serisi için Türkiye çapında lansman etkinlikleri gerçekleştirdi

 

Schneider Electric bu yeni nesil ürünlerini iş ortaklarına tanıtmak üzere bölgesel etkinlikler gerçekleştirdi. Farklı illerde organize edilen buluşmaların ilki İstanbul’da, 300’ü aşkın Schneider Electric iş ortağının katılımıyla düzenlendi. Buluşmanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Schneider Electric Türkiye Ülke Müdürü İsmail Yamangil; “Rekabetçi fiyat ve yüksek dayanıklılık avantajları sunan GoPact’i, Schneider Electric kalitesi, uzmanlığı ve güvencesiyle iş ortaklarımızın beğenisine sunuyoruz. Hedefimiz bugünün yoğun rekabet ortamında ürün bulunabilirliği ve hızlı teslimat avantajıyla müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı ileri taşıyan, aynı zamanda sürdürülebilirliğe hizmet eden çözümler sunmak. Bu doğrultuda yeni nesil ürünlerimizin maksimum değerini ortaya çıkarmak üzere e-ticaret platformumuz ve uzman dağıtım ağımızla onların yanında yer alıyoruz” şeklinde konuştu.

 
Geniş akım aralığında, IEC 60947-2 standartlarıyla uyumlu olarak geliştirilen ürünler, zorlu koşullara dayanıklılık, güvenilirlik ve rekabetçi fiyat avantajlarıyla kârlı bir çözüm olarak öne çıkıyor.


 İlginizi Çekebilir : Yeni Nesil Kompakt Şalterler | Schneider Electric
 

Yeni GoPact MCCB, IEC 60947-2 standartlarıyla uyumlu olarak geliştirildi. Zorlu ortamlarda elektrik tesisatının güvenliğini sağlayarak 16A’dan 800A’ya kadar geniş akım aralığı ile sistemlerin korunmasında rol alıyor. Sağlam tasarım ve iyileştirilmiş üretim süreçleri sayesinde GoPact MCCB güvenilir, kârlı ve rekabetçi çözümler sağlıyor. Ayrıca Schneider Electric’in Green Premium teklifleri kapsamında GoPact ürünleri, kağıt belge yerine QR kodlarıyla donatılarak ve %100 geri dönüştürülmüş karton kutularda paketli olarak sunuluyor.

 
GoPact MCCB, kaliteden ödün vermeyen kurulumu kolay bir ürün serisidiR ve zorlu koşullarda üstün performanslarını korumaktadır.


"GoPact MCCB Kataloğu"nu incelemek için tıklayınız




Kaynak:

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.