elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Phoenix Contact Diyalog Günleri’ndeki Sanal Fuar ve Sanal Konferans Tüm Beklentileri Aştı!

Müşterilerle iletişim kurup bilgi alışverişinde bulunmak Phoenix Contact’ın ticaret fuarlarında her zaman en önemli hususlardan biri olmuştur. Hanover Fuarı’nın iptal edilmesinin ardından yeni bir format yaratma gereği netlik kazanmıştı. Yalnızca 6 hafta içinde dijital bir alternatif oluşturuldu ve 8100’den fazla ulusal ve uluslararası düzeyde ziyaretçiler geçtiğimiz 3 hafta boyunca yeniliklerle ilgili bilgi aldılar.



A- A+
27.05.2020 tarihli yazı 9046 kez okunmuştur.
Program sanal ticaret fuar standındaki ürün sunumlarından, anadilde yapılan rehberli turlar, uzmanlar tarafından birkaç gün boyunca verilen konferanslar, ropörtajlar ve teknik sunumlara kadar pekçok alanda gerçekleştirildi. Uzmanlar, ziyaretçilerin canlı sohbet aracılığıyla ulaşmaları için her zaman hazırda bulundu. Phoenix Contact’ın ilk sanal fuar ve konferansı oldukça başarılı oldu, tüm beklentileri aştı. Phoenix Contact CEO’su Frank Stührenberg, "Beklediğimizden çok daha fazla kayıtlı ziyaretçimiz vardı’’ dedi ve "Müşterilerden oldukça yoğun dönüşler aldık, formata ilişkin çok olumlu geribildirim aldık ve Phoenix Contact Diyalog Günleri küresel oyuncu Bosch tarafından benchmark (kıyaslama) alındı . Böylece etkinlik sektörde bir standart haline gelmiş oldu. Gerçek anlamda yenilikçi bir format oluşturduk. Bu sürece bilfiil destek veren çalışanlarımıza ayrıca çok teşekkür ederim.’’ diye ekledi.



CTO Roland Bent ve CEO Frank Stührenberg de canlı sohbet üzerinden müşteri sorularına yanıt verdiler.
 

Sanal etkinliğin 20 - 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Almanca kısmına yaklaşık 2.100 kişi katıldı. Yaklaşık 1.000 kişi canlı sohbet fonksiyonunu kullandı ve sorularına doğrudan cevap aldı. Konferanslara 1.300’den fazla ziyaretçi ilgi gösterdi. Uluslararası düzeyde İngilizce olarak gerçekleşen 27 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasındaki sanal etkinlikte yaklaşık 6.100 kişi sanal ticaret fuarını ziyaret etti ve bu ziyaretçilerin 3.650’si tematik konferanslara katıldı. Uluslararası ziyaretçiler için sekiz farklı dilde rehberli fuar turu yapıldı. Sadece İngilizce, İspanyolca veya Rusça rehberli turlar ayrı değerlendirmeye alındığında 100’den fazla ziyaretçi çekti. Almanya’ya ek olarak şirketin Çin, Polonya, ABD, Arjantin, Brezilya ve Meksika’da bulunan kuruluşlarından 19 rehberli tur yapıldı. Bu da dijital formatın bir başka avantajından faydalanmaya olanak verdi: Canlı sohbetler 22 saat boyunca neredeyse bir günün tamamı boyunca sürdürülmüş oldu.

Kaynak: