elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kayıt Sizden, Hediye VİKO by Panasonic’ten

Sektörünün yenilikçi ve lider kuruluşu VİKO by Panasonic; elektrikçi müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek ve iletişimini daha güncel kılmak amacı ile veri tabanını yeniliyor. Detaylar haberimizde...



A- A+
22.06.2016 tarihli yazı 9284 kez okunmuştur.
Siz de hemen www.viko.com.tr adresini ziyaret edin, iletişim alanında yer alan formu doldurun, formda yer alan konu kısmına "Kaydımı Yap" yazın, yollayın, hediyenizi kazanın.




İletişim Bilgileri Güncelleme Kampanyası kapsamında sunulacak tornavida ve kontrol kalemi hediyesi stoklarla sınırlı olup, son katılım tarihi 01.08.2016’dır. Her firma yalnızca bir defa iletişim bilgileri güncellemesi yapabilecek olup, her güncelleme için de 1 adet tornavida ve 1 adet kontrol kalemi hediyesi sunulacaktır.


 

VİKO by Panasonic Hakkında:
 

VİKO by Panasonic, İstanbul Sancaktepe′de 56.000 metrekare kapalı alana sahip Türkiye′nin sektöründeki en büyüğü olarak tanımlanan endüstriyel tesislerinde elektrik enerjisinin aktarılması, kullanılması ve daha kolay sunumu amacıyla çözümler üretmektedir.

VİKO markasının doğuşu 1966 yılına dayanmakta olup, 2014 yılı Mart ayından itibaren Dünya Teknoloji Devi Panasonic Corporation′un dört grup şirketinden birisi olan Eco Solutions′a bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. VİKO by Panasonic′in ürün gamı içerisinde Elektrik Anahtar ve Prizleri, Grup Prizler, Sigorta kutuları, Aksesuarlar, Alçak Gerilim Şalt Ürünleri, Elektronik Elektrik Sayaçları, OSOS (Otomatik Sayaç Okuma Sistemleri), Sayaç Otomasyon çözümleri, Thea IQ Bina Otomasyon Sistemleri, Panasonic Profesyonel El Aletleri ve Yangın Algılama Sistemleri yer almakta olup, Türkiye pazarındaki liderliğini korurken, üretiminin yüzde 45′ini 70′den fazla ülkeye yaptığı ihracat ile gerçekleştirerek, Türkiye′yi dünya pazarlarında başarıyla temsil etmektedir.

Sektöründe Dünyanın en önemlileri arasında gösterilen endüstriyel tesislerinde yıllık 100 milyon adet anahtar ve priz üretim kapasitesi ile faaliyet gösteren kuruluşumuz, müşteri beklentilerini öngören çözümler üretmek ve çok sayıda yenilikçi ürünü piyasaya sunmak için; ARGE, inovasyon, tasarım ve yeni yatırım çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

VİKO by Panasonic, Sektöründe Turquality kapsamına alınan ilk kuruluş olup aynı zamanda Tanınmış Marka ve Super Brand statülerine sahiptir. Ayrıca, Türkiye′nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer almakta ve sektörünün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı ilk AR-GE Merkezine sahip bulunmaktadır. ISO 9001 Kalite Yönetim, ISO 14001 Çevre Yönetim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sistemlerine sahiptir.

Sürdürülebilirliği kurumsal değerleri içerisinde tanımlayan VİKO by Panasonic; 1998 yılından bu yana bugüne ve geleceğe değer katan Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri gerçekleştirmekte olup; üründe, üretimde ve bina yönetiminde kaynakların daha verimli kullanımını öncelikli sorumluluğu olarak ele almaktadır. Başarının ancak tüm kuruluşun sahiplendiği bir vizyon ile gerçekleşeceğine inanan ve bu doğrultuda bir takım anlayışı ile hareket eden kuruluşumuz, insan hayatını kolaylaştıracak ürün ve çözümlerin tasarımı, üretimi ve sunumu süreçlerindeki üstün teknolojik gücünü, çalışanlarının dinamizmi ve sürekli gelişimleri ile birleştirmektedir.