elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

KAREL ve ElektrikPort Arasında İşbirliği Anlaşması Yapıldı

Yaptığı çalışmalar ile telekomünikasyon sektörüne yön veren KAREL, Dijital Medya ve Sosyal Medya Partnerleri arasına ElektrikPort'u dahil etti. Zincirlikuyu Avantgarde Hotel' de gerçekleştirilen imza töreni ile bundan sonra ElektrikPort olarak; KAREL ile ortak içerik yayıncılığı, üniversite & sanayi işbirliği projeleri ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
09.06.2014 tarihli yazı 8260 kez okunmuştur.
5 Haziran 2014 Perşembe günü Zincirlikuyu Avantgarde Hotel'de gerçekleştirilen BT Yöneticileri İstanbul'da Buluşuyor etkinliği sonunda KAREL ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla KAREL dijital yayıncılık çalışmalarını Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı "ElektrikPort" ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.

Anlaşmanın temel amacı;

Firma sahipleri,
 Proje yöneticileri,
 Mühendisler,
 Teknisyenler,
 Teknikerler,
 Akademisyenler,
 Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.



ElektrikPort Genel Müdürü Ayça AYÇİÇEK, ElektrikPort Satış ve Pazarlama Müdürü Gülbin US OVACIK,  KAREL Tümleşik İletişim Çözümleri Paz. Müd. Sertaç ERKAN, KAREL Dijital Paz. Uzm. Emrah YETİMLER imza törenine katıldı.
 
KAREL ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalanmış olup, ElektrikPort yürüttüğü başarılı çalışmalarına KAREL’in “Dijital Medya ve Sosyal Medya Partneri ” olmayı da eklemiştir.
Yapılan bu anlaşma ile hızla gelişmekte olan telekomünikasyon sektöründeki gelişme ve yeniliklerinin dijital dünyada bu alanla ilgili her kesimden insana ulaştırması hedeflenmektedir.


 

KAREL Hakkında

Karel, 1986 yılında özgün tasarımlarıyla, Türkiye'de elektronik telefon santralı pazarını yaratmış, bu pazara PBX ürünleri kazandırmış ve Türkiye'nin haberleşme alanında elektro-mekanik sistemlerden elektronik haberleşme sistemlerine geçişinde öncü olmuştur. Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan Karel, haberleşme elektroniği alanında Türkiye’nin en gelişmiş Ar-Ge’sine ve dünya standartlarında üretim tesis ve standartlarına sahiptir. Bu gün Türkiye’nin 30’dan fazla ülkeye ürün ve teknoloji ihraç eden pazar lideri markasıdır. Dünyanın bilinen ve güvenilen kurumlarından Brand-Finance'ın her sene hazırladığı "Türkiye'nin En Değerli 100 Markası" listesindeki markalardan biri olarak gösterilmektedir.
 
Karel Türkiye’nin ikinci 500 sanayi kuruluşundan biridir. Yaklaşık 1300 çalışanı olan, halka açık ve şeffaf bir kurumsal yönetime sahip Karel'in başarısı telekomünikasyon gibi büyük Ar-Ge gücüne ve yatırıma ihtiyaç duyulan, az gelişmiş ülkelerin kullanıcı olarak bile bulunmadığı bir sektörde, gelişmiş ekonomilere sahip ülkelerin dünya devi üretici firmalarıyla rekabet ederek dünya ölçeğinde bir firma yaratması ile ölçülmektedir.

ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort, aylık 300.000 ziyaretçisi, 800.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 80.000 kişilik sosyal networkü ile Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı’dır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Elektrik dünyasının nabzını tutar, gelişmeleri ve yeni ürünleri tanıtır. Aynı zamanda sektör yetkilileri ile sıcak bir iletişim kurarak iş dünyasındaki sorunları, çözüm önerilerini ve beklentileri aktarır. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.