elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ETMD'den Yaza Merhaba!

ETMD (Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği) tarafından bu sene ikincisi düzenlenen "Yaza Merhaba" Aktivitesi ile birlikte, sektörün önde gelen duayen isimleri, üye firma yöneticileri ve mühendisler 7 Haziran 2014 Cumartesi Günü bir araya geldiler. Sektörü daha ileriye taşıyacak bu etkinlikte bizde ElektrikPort olarak yer aldık. Detaylar haberimizde:



A- A+
19.06.2014 tarihli yazı 9596 kez okunmuştur.
ETMD Yaza Merhaba Aktivitelerinin İkincisi 7 Haziran 2014 Cumartesi Günü, Kadıköy Nabizade Konağı’nda Gerçekleştirildi. Kahvaltı ile başlayan Aktiviteye ETMD Kurucu Üyelerinden Levent DİRLİK, geçmiş dönem Başkanlarından İsmet DEFNE, Levent CEYLAN ile Sermet ŞATIR ve sektörün duayenlerinden, aynı zamanda ETMD üyesi Bülent CEDETAŞ katılımda bulundular. ETMD Yönetim Kurulu Başkanı V. Tuncer ÖZEKLİ ve Yönetim Kurulu üyeleri gelen konukları aynı zamanda karşılıklı fikir paylaşımları ile ağırladılar.  Yine ETMD Yönetim Kurulu’nda yer alan YTU Elektrik Elektronik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Galip CANSEVER ile Beykent Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan KAYPMAZ Aktivitenin katılımcıları arasındaydı. Sektörümüzde güçlerini birleştiren Birleşim Mühendislik ve Erde Mühendislik Mesut ALTAN ve Mehmet PAK tarafından temsil edildiler.

 
ETMD (Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği)
'nin organize ettiği aktivitede sektörün önde gelen duayen isimleri, üye firma yöneticileri ve mühendisleri 7 Haziran 2014 Cumartesi Günü Kadıköy Nabizade Konağı’nda bir araya geldiler. Sektörü daha ileri taşıyacak yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

                                                              ETMD Dijital Medya Partneri: ElektrikPort

Mayıs ayında imzalanan anlaşma ile ETMD'nin dijital medya partneri olmuştuk. Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort adına Ayça AYÇİÇEK ve Engin AYÇİÇEK etkinlikte yer aldılar. 2M Kablo, 4S Elektrik, ABB, BTS Yangın, Cedetaş, Cihan Elektrik, Elsan Elektrik, Enel, Birleşim-Erde, Karel, Nemesis, Prysmian, Sanayi Mühendislik, Sasel, Schneider Electric, Simon Elektrik ve Smart firmalarından yöneticilerin katıldığı kahvaltı sonrasında sektörü daha ileri taşıyacak yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ETMD (Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği) Hakkında

22 Şubat 2000 tarihinde kurulan Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği ‘nin (ETMD), tüzüğünde de yeralan kuruluş amacı,ELEKTRİK TESİSAT MÜHENDİSLİK meslek uygulamalarının ilerleme ve gelişmesine çalışarak bu konuda en yüksek uluslararası teknolojik seviyeye erişmektir.

GÜNÜN FİRMASI