elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES’te Yeni Genel Müdür

“Enerjinin Olduğu Her Yerde” vizyonu ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunan ENTES’in Genel Müdürlüğüne Levent Fadıloğlu atandı.



A- A+
05.10.2021 tarihli yazı 5273 kez okunmuştur.
ENTES’te üst düzey bir atama gerçekleşti. ENTES Yönetim Kurulu, 01 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ENTES’in yeni genel müdürünün Levent Fadıloğlu olacağını duyurdu. Levent Fadıloğlu, uzun yıllardır bu görevi üstlenen Uran Tiryakioğlu’dan bayrağı devralacak.

Levent Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “%100 yerli sermayesi ile Türkiye’de ArGe harcamalarında 204. sıraya yükselen ve çözümleri ile kullanıcılarının gönlünü fetheden ENTES ile birlikte global bir marka olma yolculuğuna çıkıyoruz. Kurumsal kimliğimizi, enerji yönetimi alanındaki teknolojik çözümlerimizi ve tecrübemizi global pazarlara taşıyarak, Türkiye’nin katma değeri yüksek teknoloji ihracatını arttıracağız." dedi.
 


ENTES'in Yeni Genel Müdürü Sn. Levent Fadıloğlu

► İlginizi çekebilir:  Astronomik Zaman Rölesi Nedir? Bağlantısı Nasıl Yapılır? 


Levent Fadıloğlu Kimdir:


Sn Levent Fadıloğlu, İTÜ Elektronik & Haberleşme Mühendisliği Lisans ve Boğaziçi Üniversitesi Elektrik & Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans mezunudur. 26 yıllık kariyeri boyunca Enerji, Endüstri ve Otomasyon alanlarında uluslararası organizasyonlarda; son kullanıcılar, makine imalatçıları, sistem entegratörleri, bayi kanalı, satış ve pazarlama alanlarında yöneticilik görevleri üstlenmiş, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük dahil yurtiçi ve yurtdışında birçok üst düzey sorumluluklar almıştır. Sn. Levent Fadıloğlu yönetişim, stratejik planlama ve liderlik alanlarında uzmandır. Pazar genişletme, ağ oluşturma, iş birliği, yetkilendirme, kültürü geliştirme, net öncelikleri ve beklentileri olan ekipler geliştirme konusunda kanıtlanmış bir kariyeri bulunmaktadır. Evli ve 2 kız çocuğu babası olan Levent Fadıloğlu iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:



GÜNÜN FİRMASI